Mi się wydaje że to wszystko jest wina kobry, a uszatek po prostu jest tak podatny na manipulacje z jej strony. Zapewne to też wina jego upośledzenia. On jak gada do swojej córki to zdaje się rozumieć że "tak, to jest moje dziecko" :/ nawet się chwalił jej pokojem. Po prostu facet nie ma szans w tym domu.
Sami przyznaliście że zanim ją poznał to był znośny, to samo z pracą z nim, on zdaje sobie sprawę z tego co robi i gdzie jest, imo upośledzony facet który wpadł w złe środowisko
@wierzgontycymbale: chciał zostawić korbe i corke dla a'la kochanki w jeden dzień. Niech nie bedzie ci go szkoda. Jest uposledzony, ale to kawał złego człowieka delikatnie mówiąc.
@wierzgontycymbale: tołdi to slugus kobrzycy bo jak to inaczej akat nazwac, on pracuje gotuje robi zakupy a kobrzyca tylko szlugi jara i kreci na streamach nawet gotowac nie potrafii. Najlepiej jej tylko wychodzi przypinanie amelki pasami do foteliha
@wierzgontycymbale Myślę że można się z Tobą zgodzić, ba nawet w opinii zacnych bonzologów Kobra to większa patusiara od Gnika.
Melin jest jaki jest, ale w obliczu realnego zagrożenia odpuszcza. Kobra natomiast nie, co widzieliśmy choćby gdy TopGniot zajechał do Tigera, ten się schował a Kobra jak wściekły ogr ruszył do ataku.
Tiger przynajmniej od czasu do czasu popracuje, czyli cokolwiek robi. Kobra nie robi absolutnie nic, siedzi całe lata na Melinie
@DonTadeo beczka czasami przemówi ludzkim głosem, kobra faktycznie jest bardziej patologiczna, bo to będąc z nią się stoczył, ale akat w kwestii ogarnięcia kobra nie jest wysoko postawioną poprzeczką, więc to że gnik jest minimalnie lepszy od niej nie oznacza, że nadaje się na ojca, no chyba że na ojca pijo
Sami przyznaliście że zanim ją poznał to był znośny, to samo z pracą z nim, on zdaje sobie sprawę z tego co robi i gdzie jest, imo upośledzony facet który wpadł w złe środowisko
#bonzo
Melin jest jaki jest, ale w obliczu realnego zagrożenia odpuszcza. Kobra natomiast nie, co widzieliśmy choćby gdy TopGniot zajechał do Tigera, ten się schował a Kobra jak wściekły ogr ruszył do ataku.
Tiger przynajmniej od czasu do czasu popracuje, czyli cokolwiek robi. Kobra nie robi absolutnie nic, siedzi całe lata na Melinie