Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Mi się wydaje, że to dlatego, bo brakuje takich gości w branży fitness. Wszyscy teraz są family friendly, merytoryczne poradniki i reklamy suplementów. Kiedyś wydawało mi się, że Paris Platynov będzie takim Polskim odpowiednikiem Zyzza (może i przez chwilę był), ale jak zszedł z b---y to mu przeszło.
Może jeszcze pojawi się jakiś świr, który zarazi ludzi swoim szalonym sposobem bycia.
  • Odpowiedz
@hekktik: Może i tak, ale jego stare vlogi czy streamy ze sklepu z odzywkami z 6 lat temu, miały fajny VIBE i dla ludzi, którzy maja jakaś tam styczność z siłownia czy sportem, myślę że dostarczały sporo rozrywki, a nawet motywacji.
Jak ktoś jest wysoko intelektualnym FREETHINKEREM, to taki content będzie dla niego żałosny i płytki, ale mi brakuje takich świrów w branży fitness ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
Jak ktoś jest wysoko intelektualnym FREETHINKEREM

@Bartekgkw: nie no nie musisz przesadzac w 2 strone. siedze w temacie treningowym zanim zaczely sie na ten temat materialy w socialmediach pojawiac (czy zanim w ogole byly social media w sumie xd) i paris kompletnie mnie ominal, jedyne gdzie mi sie jego temat kojarzy to jako jakiegos kolejnego pseudo zabawnego internetowego pacana, thats all.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: krótka odpowiedź - bo nie żyje xd Nie o--------i już niczego głupiego, nie zmieni swojego wizerunku, zawsze młody, zawsze moggujący, zawsze napiedralający techno.

IMO renesans tej postaci wiąże się z motywem przewodnim jego przemiany - zaczął dźwigać i wstrzykiwać dla dup, potem odszedł do tego, głosząc że to samodoskonalenie jest celem - ta idea doskonale wpisuje się w obecne trendy: frustrację mężczyzn w postaci niemożności znalezienia partnerki, uznawanie męskości
  • Odpowiedz
@kacper635: no to jest RELATYWNE OCZYWISCIE = wiecej osob w polskim swiatku fitnessowym slyszalo np o wk niz o takim platinovie, ja sledze temat a o nim uslszalem z okazji jakis pseudosmiesznych bzdur w necie

zestawiajac fitnessowy swiatek z swiatkiem polskim to taki platinov nijak ma sie do zyzza bo zyzz byl totalnym fenomenem i wybuchł na grubą skale, czego nie mozna powiedziec o platinovie, predzej wk bym tu rzucil
  • Odpowiedz
@hekktik: Błędne porównanie niestety, bo wk dzik to cała marka i sklep internetowy, a nie osoba, więc siłą rzeczy jest dużo częściej wyszukiwane. Porównaj parisa z owcą wk czyli najpopularniejszą osobą z tego całego wk

Jakby tego było mało to porównaj sobei np. ilość obserwujących na insta czy ilość polubień pod każdym postem.
DywanTv - @hekktik: Błędne porównanie niestety, bo wk dzik to cała marka i sklep inte...

źródło: comment_1642942736bUEo0xNKdf5x9hcz1b3NFQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@DywanTv: jak bledne, z czego wziela sie ta marka? z tego ze na nią zapracowali. paris nie ma zadnej marki. jak mowilem - wez 20 osob z silki, spytaj ilu wie kto to platinov a ilu wiek to to owca wk. pozdr
  • Odpowiedz
@DywanTv: no i tu sie myslisz, elo. xd to czy lubią nie ma znaczenia, ja mam w------e na obu. a platinov byl czesciej wyszukiwany bo ludzie nie szukaja wk po konkretnych osobach tylko grupie, dlatego wykres ktory dalem wyzej jest w------y poza skale w porownaniu do platinowa, ktory popularnosc ma z robienia z siebie blazna w sieci a nie z bycia jakas istotna osoba w swiatku fitnessowym (pewnie tez dlatego
  • Odpowiedz