Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +436
Fennrir +227
Dworzec kolejowy w Elblągu - przed i po "modernizacji". Był #modernizm z czasów III Rzeszy, jest styropianoza jak na budynku administracyjnym jakichś magazynów w Polsce powiatowej.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
#mikrokoksy #zyzz #memy
Może jeszcze pojawi się jakiś świr, który zarazi ludzi swoim szalonym sposobem bycia.
@Bartekgkw: To akurat dobrze ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak ktoś jest wysoko intelektualnym FREETHINKEREM, to taki content będzie dla niego żałosny i płytki, ale mi brakuje takich świrów w branży fitness ( ͡° ͜ʖ ͡
@Bartekgkw: nie no nie musisz przesadzac w 2 strone. siedze w temacie treningowym zanim zaczely sie na ten temat materialy w socialmediach pojawiac (czy zanim w ogole byly social media w sumie xd) i paris kompletnie mnie ominal, jedyne gdzie mi sie jego temat kojarzy to jako jakiegos kolejnego pseudo zabawnego internetowego pacana, thats all.
IMO renesans tej postaci wiąże się z motywem przewodnim jego przemiany - zaczął dźwigać i wstrzykiwać dla dup, potem odszedł do tego, głosząc że to samodoskonalenie jest celem - ta idea doskonale wpisuje się w obecne trendy: frustrację mężczyzn w postaci niemożności znalezienia partnerki, uznawanie męskości
zestawiajac fitnessowy swiatek z swiatkiem polskim to taki platinov nijak ma sie do zyzza bo zyzz byl totalnym fenomenem i wybuchł na grubą skale, czego nie mozna powiedziec o platinovie, predzej wk bym tu rzucil
Na świecie oczywiście zyzz
Jakby tego było mało to porównaj sobei np. ilość obserwujących na insta czy ilość polubień pod każdym postem.
Potem spytaj kogo bardziej lubią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pzdr