Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
lata temu zrobiłem na nim aktualizacje do windows 10 ale z uwagi na dysk hdd i ilosc gówna która w tym systemie zostala w ostatnich latach dodana i domyslnie sie uruchamia na starcie i zatyka ram, chciałbym w nim zejsc z systemem na windows 7 który był tam domyślnie. czy moge uzyc do aktywacji klucza który odczytam z systemu? czy bawic sie w debloat?
#kiciochpyta #windows10 #pcmasterrace
Na hdd to będzie działać 7 całkiem ok.
Kwestia ramu i procka, ale jak jest te 4gb ramu to będzie git.
Sam do tej pory używam 7 i wszystko mi działa.
@memifazi:
SSD za 8 dych i po sprawie, a jak nie możesz tego kompa modyfikować to weź jej kup poleasingówkę za 3-4 stówy i tam wsadź SSD, bo HDD na system w 2022r to trochę bezsens :P
@memifazi:
@memifazi: Miałem taki tablet i dlatego ci nie wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) No chyba że "działa spoko z internetem" = udaje mu się załadować Onet.
Znowu jak użyłeś klucza z 7 do 10 to ten klucz się konwertował i w 10 był inny niż w 7, nie wiem być może to z czasem zmienili ale nie interesowałem się także może być problem z aktywacją.