Wpis z mikrobloga

@elocotam: no wlasnie o to chodzi ze wychodki jak zwykle wiedzą najlepiej XD przykro mi musze cie rozczarowac bo zacznijmy od tego ze mam ponad 40 lat, po 2 plec przeciwna do tej Pani, po 3 mieszkam w Szwcji, ale dla tej pani wielkie brawa i gdybym tylko mógł w sensie miał jak to bym jej duzą bombonierkę podesłał w podziece za wspaniała robote jaką wykonała
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: nie wielu :) tylko bydlo z tego tagu ktorzy spuszczajoooo sie nad smerfikiem ktory krzywdzi innych, prawie cala reszta nawet nie wchodzi na wykop by nie czytac tych bzdur i klamstw i manipulacji ktore wypisujecie w komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@notakk: Ja p------e xddd 40 lat na karku i interesujesz się takimi głupotami spamujesz wpisami na tagu smerfika i nikt nie traktuje cie powaznie xd nie wierze w to.
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: widzisz, nawet dzieciaku nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, ale tak to juz wlasnie jest jak sie uwielbia papasmerfika ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym w moim poscie kluczowe było słowo "prawie" XD umkneło dla wygodi i manipulacji, co? czyli nic nowego, typowy wychodek i typowe dla wychodków¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@elocotam: Nie głupotami lecz bardzo powazna sprawą, nie bedzie jakis szmaciar wykorzystywał i żerował na chorych ludziach którzy nie bardzo wiedzą co sie w okol nich dzieje i niewiele czają z tego co robi im smerf, którzy poprzez tryb zycia i to ze od lat sa bezdoni mają zatarte granice racjonalnego myslenia i spostrzegania faktów, a fakty sa takie ze ten szmaciur nigdy w zyciu by nic nie zrobil dla
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Patodze: Dzięki. Naprawdę gościa nie lubię, ale bardziej uwiera mnie jak ktoś, mimo tylu opinii Mirków na tagu, którzy bardziej są w temacie, próbuje na siłę forsować swoje mądrości, bo TV pokazała zmontowany materiał.
A propos
@notakk: Teks o godności został bardzo perfidnie wyrwany z kontekstu. Smerfik mówił: ""Że oni nie mają godności. A mieli go godność jak mieszkali na śmietniku?". Ale to Polsatowi nie było na rękę.
  • Odpowiedz
@elocotam: ogladam te filmiki od poczatku i powtórze- bardzo mnie cieszy fakt iż prokuratura wreszcie zajęła sie tematem i smerfikiem i fajnie ze posiedzi sobie za to jaką krzywde wyrządził tym ludziom chorym, jego miejsce jest w wiezieniu za to co zrobił im
  • Odpowiedz
@mexxl: wlasnie o to chodzi ze ja jestem w temacie od początku a ty i twoi "funfle" od kiedy jest stream i macie do oglądania małpku w cyrku tego szmaciara, bronicie go oraz to ile paragrafów juz złamal tylko dlatego bo macie rozrywke w postaci nasmiewania sie z tych ludzi i jechania po nich i po ich rodzinach, swiadczy to o was i jestes taki sam jak smerfik, a teraz
  • Odpowiedz