Aktywne Wpisy
szyderczy_szczur +42
Wysropki na kogo będziecie głosować? PiS czy PO?
jak wyzej
- PiS 8.0% (94)
- PO 40.6% (478)
- xD 51.4% (604)
Bubsy3D +42
Śmiech mnie bierze jak oglądam te wysrywy detajlerów którzy udowadniają, że nawet umycie szyb w aucie to jakaś tajemna sztuka.
Powłoka ceramiczna za 4-8k. Żywotność 5 lat. Tak po pół roku jak, by nic nie było. Raz w roku konieczne odnowienie zabiegu. Czyli położenie nowe warstwy $.
Folie koloryzujące. Super do czasu jak trzeba zdjąć i wyjdzie jak pocięty jest lakier i ile ubytków bezbarwnego zrobiła przy zdejmowaniu. Przy okazji zakładania w
Powłoka ceramiczna za 4-8k. Żywotność 5 lat. Tak po pół roku jak, by nic nie było. Raz w roku konieczne odnowienie zabiegu. Czyli położenie nowe warstwy $.
Folie koloryzujące. Super do czasu jak trzeba zdjąć i wyjdzie jak pocięty jest lakier i ile ubytków bezbarwnego zrobiła przy zdejmowaniu. Przy okazji zakładania w
Kobieta lat 29. Marzy o zajściu w ciążę i urodzeniu dziecka. Więc razem z narzeczonym robią sobie bombelka. Nagle przypominaja sobie że dziewczyna choruje na mukowiscydozę musi brać non stop leki. Wypada z programu refundacji leków przez swój błogosławiony stan. Przez 9 miesięcy stan się pogarsza. Dziewczyna ledwo żyje ale rodzi. W szpitalu organizuje swoj ślub i chrzest dziecka. Teraz pora na organizację zbiórki na 1 milion złotych polskich żeby mogła pożyc jeszcze rok albo dwa. Dziecko jest zdrowe ale jest nosicielem chorego genu. #!$%@?. #antynatalizm #madka link do zbiorki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e7f249f7bdff000a92b22a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
To jest dokładnie dopiernie się do patologii. Tak samo jak krytykuje się alkoholika czy narkomana tak samo trzeba krytykować takich zwyrodnialców. No chyba że jednak do postepowania Josepha Fritzla też nie należało się dopier**ć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też
Komentarz usunięty przez moderatora
Wszystko jest dokładnie opisane we wpisie, więcej informacji nie potrzeba. Nie muszę znać drzewa genealogicznego tej patologicznej madki, i całej jej historii życiowej by ocenić jej postępowanie jako niewłaściwe, i niemoralne, a do tego
Państwo? xD
Bzdura, tak to sobie możesz oddać zaraz po urodzeniu, później wcale tak łatwo się nie da dziecka pozbyć, pomijając już oczywiście jak wątpliwe moralnie jest robienie sobie dziecka z myślą, że jak nie przypasuje to idzie do bidula xD
A wiesz, to ciekawa zależność, bo jak do tej pory każda osoba starsza, jaką się opiekowałam, miała dzieci, jedna z nich nawet 3. I
Urojenia typu "rozpłód to powinność" dotyczą jedynie zwierząt ludzkich. Żadne inne ani nie zastanawiają się nad rozmnażaniem, ani tym bardziej nie planują go.
Nie ma co przyspieszać ostatecznego zmielenia w niej, szczególnie kiedy wciąż istnieje powinność uświadamiania ignorantów.
Lepiej, abyś
Komentarz usunięty przez autora
@Sarmataa: "Najwięcej" liczbowo? Ale wiesz, że to ma związek głównie z wielkością, co nie? Czyli mówisz "gdyby wsie były większe, to byłyby bardziej rozwinięte". xD
Bo top 5 miast o największej gęstości zaludnienia w Polsce to Legionowo, Piastów, Świętochłowice, Swarzędz, Chorzów. Tam powstało najwięcej uniwersytetów? Najbardziej zaludnionym województwem jest śląskie. Tam jest
Tak jestem najlepsza matka DLA SWOJEGO WLASNEGO DZIECKA i tylko o tym pisze, jeśli wypowiadam się na tematy rodzicielskie. Rejestruj. Masz to otagowane, nikt tego nie musi czytać. A z wszelkimi poradami zawsze
@ciemnienie: Ale rak. Niedziwne, że Twój mąż woli spać na kanapie.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@ciemnienie: Ona sama wywołała tę "ekstremalną sytuację". A teraz dziecko się cały czas dusi.
@Sarmataa: Anegdota - obecnie pomagam schorowanej koleżance matki, bo jej syn siedzi w Irlandii, a córka w USA. Kiedyś mi pomogła, to się trochę odwdzięczam.
Twoje dzieciaki podpisały glejt, że dupa ma być podtarta na starość ?
Nic nie mam do dzieciatych/niedzieciatych, wali mnie to szczerze. Ale to #!$%@? o szklance wody jest po prostu tak bardzo roszczeniowe i dziecinne, że słów brak.
Co ty opowiadasz, państwo zabrania ci oddać niechciane dziecko? Chyba pomyliłeś to z aborcją.
Sam podałeś przykład z niechcianymi dziećmi. Jeśli ktoś nie chce takiego dziecka to jaki problem jest w jego porzuceniu? Dla takiej osoby to żaden problem. Dziecko i tak powinno być własnością rodziców. Wtedy problem aborcji automatycznie by zniknął.
Mało wiesz o etosie pracy, jeśli uważasz to za
@Sarmataa: Żartujesz prawda ? Lekko ci przychodzą osądy innych...
Nie będę opisywał historii obcych ludzi, mylisz się w każdym razie. Rozmawiają z matką często na Skype (też to ogarniałem). Wyjechali bo nie widzieli tu dla siebie perspektyw, byli młodzi i obojgu wyszło to na dobre, co tu ma do rzeczy wychowanie ? Myślisz że im lekko z tą sytuacją ?
Życie
@Faraluch: WTF ? Nie uczestniczę za bardzo na tym tagu, na wykopie też rzadko, ale widzę, że macie tu niezłe madkowo-antynatalistyczne uniwersum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sarmataa: Nie potrafię ogarnąć Twojej wizji świata, fakt. Nie ma czegoś takiego jak powyżej napisałeś, prawnie jest to rowiązane w formie obowiązku alimentacyjnego na rodzica, ale to wszystko. Nie ma żadnego "musi".
Więzy krwi nie powodują, że ktoś musi coś poświęcać. Ba, jakbym ja był
Ty sobie nie zdajesz sprawy z jednej rzeczy, że
@Sarmataa: Nie wierzę w to co czytam. Chyba nie widziałam na wykopie bardziej wyrachowanego rodzica. Współczuję twoim dzieciom. Rodzą się tylko po to, by służyć tobie, nie mogąc żyć swoim życiem.
Zaraz napiszesz "ale ja im nie bronię żyć swoim życiem, byle to życie