Aktywne Wpisy

volodia +6
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +30

No kuba widać, że grał, ale raczej nie da się napisać, że zna mapę. patrol pewnie grał duele na niej. Inaczej nie było by takich sztuczek jak długi skok do piwnicy. Ja nie wpadłbym na pomysł, że tak się da, dopóki bym nie zobaczył jak ktoś to wykonuje.
źródło: comment_16424369878bAIvfkVqIKKpumVGtOsYw.jpg
Pobierzhttps://store.bethesda.net/store/bethesda/pl_PL/pd/productID.5199705900/currency.PLN
gra nie jest tania, ale kiedyś nikt nie kupował a grało się latami, dlatego postanowiłem kupić. należy im się.
ps. jak będziesz chciał to można się zgadać na jakiegoś duelka po staremu czy wspólne pogranie.
źródło: comment_1642794798LGtvp6FzGyr5cO5aA7OZdE.jpg
Pobierz