Wpis z mikrobloga

@Zoriuszka: Kolega wziął na tablet i jak dzieciaki rozbiły to się udało uzyskać odszkodowanie choć trochę musieli ściemniać że na chodniku ktoś potrącił. Kasę musieli wydać w tym samym sklepie. Ja wziąłem na telefon ale nie wykorzystałem chyba na szczęście :-) Drugi raz nie skorzystam.
  • Odpowiedz
@Notakaprawda: Ja ostatnio dałem sobie wepchnąć przedłużoną gwarancję, nie jestem z siebie dumny, ale pierwszy raz kupowałem coś drogiego i stwierdziłem że 400zł to w takim okresie żadne pieniądze, a jak się zepsuje to będę frajerem.
  • Odpowiedz
@Notakaprawda: Bo to było wpychanie, nie dobra rada, sprzedawca ledwo pozwolił mi dojść do słowa podczas moich pytań, zachwalając gwarancje. A teraz mam przeczucie że jak przyjdzie co do czego, dostanę informacje że uszkodzenie z mojej winy, bo np używałem nie autoryzowane akcesoria ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zoriuszka: Nie warto tego brać. Jak coś co kosztuje tysiące da się naprawić/wymienić za kilka stów skoro to sprzęty dla mas. Szybko poszli by z torbami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mroczna_Pyra: mi proponowali w xkom ubezpieczenie za 2k, mowiac, ze Asus nie sprzedaje gwarancji rozszerzonej. Finalnie dali mi 3 dni na zastanowienie sie (chyba każdemu dają, kumpel mial identyczna sytuacje), a w domu sie okazalo, ze za 169 zl moge gwarancje przedluzyc na 3 lata, a za 350 przedluzyc i zmienic na naprawy u mnie w domu.
  • Odpowiedz