Aktywne Wpisy
jmuhha +37
ktos mi wytlumaczy czemu deweloperzy nie budują bloków 12-13 piętrowych jak kiedyś?
-zapotrzebowanie na mieszkania jest tak duże, że i tak by to ludzie kupili,
-potrzeba mniejszej działki na budowe dużego budynku,
-technicznie to prawie taki sam budynek jak 4 piętra?
-stare osiedla mają 13-piętrowce i nawet zieleń / parkingi wokół
wiec czemu sie tego nie buduje juz?
#pytanie #bloki #mieszkania #nieruchomosci
-zapotrzebowanie na mieszkania jest tak duże, że i tak by to ludzie kupili,
-potrzeba mniejszej działki na budowe dużego budynku,
-technicznie to prawie taki sam budynek jak 4 piętra?
-stare osiedla mają 13-piętrowce i nawet zieleń / parkingi wokół
wiec czemu sie tego nie buduje juz?
#pytanie #bloki #mieszkania #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
@boleslaw_krzywosuty: sorry, instynktu stadnego nie mam żeby ryczeć tak samo jak reszta baranów. Kultury za to wam nie brakuje jak piszecie, że jestem chory albo inne wysrywy z dupy?
@rapujaca_jaszczurka: no #!$%@? geniusz, normalnie Amerykę odkryłeś. Masz więcej takich błyskotliwych rad?
@tak_pozwalem_cie: nie mam jeszcze projektu, od tego trzeba by zacząć żeby móc jakiś kosztorys zrobić
@yourij: z tą stalową rurą? Wyciągam ją z ziemi.
@FejsFak: skoro zacząłeś już jakieś prace w domu to znaczy że jakiś tam pomysł na wnętrze masz
nie tą rurę patrzyłem, ok...
@tak_pozwalem_cie: bo lubię a poza tym chcę mieć zajebistą chatę, wygodną i tanią w utrzymaniu a jednocześnie przestronną. Planuję na pięćdziesiąte urodziny zrobić sobie taki prezent. A jak się nie uda to może być i na sześćdziesiąte - bez spiny.
@DrMiranda: staram się żeby było kontrowersyjnie
@daeun: jestem jak mnich tybetański - czerpię energię bezpośrednio z kosmosu
@AwesomeOposum: nie bój się poruchałem więcej od ciebie i jeszcze dużo tego przede mną
@PajonkPafnucy: parter niby mam już ogarnięty - z wyjątkiem oświetlenia. Piętro niestety to wielka niewiadoma. Priorytetem jest dla mnie teraz zrobić nowy dach bo stary jest totalną porażka na wielu płaszczyznach - samo to, że jest częściowo spalony powinien mówić za siebie.