Aktywne Wpisy

Treda +364

Saeglopur +731
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz

Nic nie musisz instalować, mi kilka sms dziennie nawet przychodziło, że mam. W rozmowie z Sanepidem możesz powiedzieć, że masz starszy tel lub niesprawny i nie działa. Policja i tak przyjeżdża sprawdzać. Nie ma z tego tytułu żadnych przykrości.
@amn1337
Wyrywkowo. Raz nie ma ich 4 dni, innym razem dwa dni pod rząd, nieraz dzwonią z Komendy czy jesteś w domu i wszystko okej, czy coś potrzeba.
Co wtedy?
@amn1337: @LordAxe82: @gundis24: @nowa_zielonka: @gimnazjumqqq: @zapomnialmatoljakdebilembyl:
Nie ma opcji zwolnienia z kwarantanny. Ewentualnie na test. Może ustaw sobie termin na test (nawet w innym punkcie niż miałeś) i idź zrobić. Wykorzystaj ten czas szybko, w razie czego mów że byłeś na teście. Aczkolwiek nie wiem, czy to przejdzie
Pewnie kwestia indywidualnego podejścia i dobrej bajery. Mi gość z sanepidu mówił, że mogę jechać do punktu wymazowego oddalonego o 50km ode mnie bo w swoim rejonie terminy miałem odległe.