Wpis z mikrobloga

@javelin: no niby to może i wydaje się dziwne, ale w sumie ludzie są różni i borykają się z różnymi problemami. Odyn jak widać postanowił coś z tym zrobić. Już sam fakt, że mówi o tym na filmach (psycholog, prochy, fobie społeczne) to według mnie dużo i mimo wszystko życzę mu żeby wyszedł z tego stanu, bo to serio rujnuje życie. Btw, ta gadka z Cashem to wyszła trochę taka sesja
@MajkelSkot: ale to może być dla niego forma terapii, to że nagrywasz vlogi nie znaczy że w życiu jesteś super dynamiczny, co sam przyznaje. Smianie się z kogoś kto próbuje z tym walczyć jest zwyczajnie nie w porządku
@KopecyFan: nie smieszy Cię to, ze adas zaczął gadac tak o swoich problemach ostatnimi czasy?
Nie smieje sie z choroby, ani z ludzi ktorrzy sie z nia zmagają. Ale zobacz, ze na polskim YT ostatnio zaplanowała moda, na dzielenie sie swoim problemami natury psychicznej. Trzeba być na czasie i podążać z kierunkiem wystarczającym trendy na yT. Bo przecież to sie klika....
@Zbojmar: nie nie śmieszy mnie to. Cieszy mnie za to pokazywanie ze choroby psychiczne to nic złego i można a nawet trzeba je leczyć i nie powinny być jakimś tabu. Wybacz nie sledze yt trendów więc kojarzę tylko odyna z fobia społeczna