Wpis z mikrobloga

@KopecyFan:
No widzisz, jak mało wiesz. Proponuje obejrzec początki... bedzie calkowity obraz tego jak z poszukiwacza, odkrywcy, jak sie sam nazywal, stac sie czlowiekiem, ktory nagra wszysyko aby tylko hajs z YT sie zgadzal. Zobacz jaka wymiana widowni u niego nastapila. Mial stalych widzów, teraz ma przedszkole
@KopecyFan: wiekszosc jegobstarych widzow odeszla, filmy przestały byc o odlryciach i poszukiwaniach. Początek przygody z vanlife byl znosny, byly poszukiwania, bylo zycie w vanie. A pozniej tobjuz ronia pochyla... gotowanie z odynem, odchudzanie z odynem, 365 dni w vanie z odynem a poszukiwan coraz mniej.
@javelin: tak szczerze to ja Odynowi serio wspolczuje, widac ze ma depresje, i jego cele sa wzajemnie sprzeczne.
Publikuje na YT, ale nie chce zadnej krytyki.
Chce byc wolny, zyc bez stresu, spac do 10, grzebac w mule, ale jednoczesnie patronite ma dzialac.
Odnosnie wyzej - nie chce niczego, ale bez widzow, wplat i sklepu ktory napedza kanal by zatonal.
Nie chce sie niczym przejmowac, a potem co odcinek ma chwile
@DryfWiatrowZachodnich: wiesz, ja uwazam, ze ona zaczyna sobie uswiadamiac powoli, ze stal sie YT ktory wszystko robi pod publike, zobacz grzebanie w Tamizie dawalo mu troche radosci, nawet ciekawe rzyczy udawalo mu sie znajdowac. widzowie nazekali na te tamize, wiec ruszyl w podroz po GB skonczylo sie tak jak sie skonczylo.
Zapewne Tamiza trwała by dluzej, ale z braku wyswietlen, fundusze zaczely sie kurczyc, wiec trzeba bylo zrobic cos dla widowni.
wiesz, ja uwazam, ze ona zaczyna sobie uswiadamiac powoli, ze stal sie YT ktory wszystko robi pod publike, zobacz grzebanie w Tamizie dawalo mu troche radosci, nawet ciekawe rzyczy udawalo mu sie znajdowac. widzowie nazekali na te tamize, wiec ruszyl w podroz po GB skonczylo sie tak jak sie skonczylo.

@Zbojmar: ogolnie tak. YT to jego zarobek, wiec musi robic to co sie widzom podoba, nie ma calkiem samowolki.

Zapewne Tamiza
wykopki i tak znalazły sobie obiekt do kpin.

@KopecyFan: Skoro publikuje filmy na youtube to znaczy, że chce aby ludzie je oglądali. Komentarze można usuwać na youtube, tutaj nie.

ruszyl w podroz po GB skonczylo sie tak jak sie skonczylo

@Zbojmar: Miał objechać GB dookoła, miały być spotkania z widzami... Były tylko spotkania z tymi, którzy się nim opiekowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KopecyFan: naprawdę mało wiesz. Odyn zainteresował mnie wykrywaczami, dzięki oglądaniu jego kanału sam kupiłem i sobie coś tam szukam, także coś mu tam zawdzięczam. Odkąd stwierdził że praca na etacie jest za ciężka w życiu, a z YouTube kasa leci, więc można sobie żyć jak cygan i nagrywać odcinki, a jakoś się przeżyje to rzucił wszystko i zaczął tak robić. To w zasadzie były początki końców tego kanału dla starych widzów.