Wpis z mikrobloga

Najlepsze książki dla kobiety:

Ruchanie, Ruchanie, kryminał z ruchaniem, Bogaty gość poznaje przeciętną kobietę i #!$%@? się po uszy a potem się ruchają , ruchanie

Pamiętajcie to faceci myślą 24 godziny na dobę o ruchaniu i są dziecinni, przyziemni itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#blackpill #p0lka #heheszki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #hipergamia #takaprawda #literatura
harold97 - Najlepsze książki dla kobiety:

Ruchanie, Ruchanie, kryminał z ruchaniem...

źródło: comment_1642069628F3M7thUIKGICk0hSygLy4d.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
Pamiętajcie to faceci myślą 24 godziny na dobę o ruchaniu i są dziecinni, przyziemni itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@harold97: Przecież to prawda. Ale cały myk polega na tym, że za mężczyzn uważają tylko tych top przystojniaków, chadów, mogących mieć co noc inną w łóżku. Inni mężczyźni zaś to tło, nieistotna materia nieożywiona. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 10
@harold97 Parę lat temu wkręciłem się w czytanie książek i odkryłem jak kobiety zniszczyły ten rynek, tworząc sytuację że najbardziej opłaca się wydawać harlekiny, romanse i tanie kryminały. Chcesz napisać i wydać książkę, z ciekawą aranżacja i ciekawym pomysłem? #!$%@? się, tutaj Kasia przepisze książkę o ruchaniu się z gangsterem zmianiajac imiona i na tym zarobimy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@harold97: a potem taka ci mówi że granie w gierki to dziecinna zabawa i ona czyta książki bo to rozwija xD TAA chyba #!$%@? papier na podłodze jak zwymiutujesz po przeczytaniu kilku stron takiego gówna
  • Odpowiedz
Parę lat temu wkręciłem się w czytanie książek i odkryłem jak kobiety zniszczyły ten rynek, tworząc sytuację że najbardziej opłaca się wydawać harlekiny, romanse i tanie kryminały.

@trejn: Synek, co ty dupczysz xD Śledzę sobie od czasu do czasu premiery nowych książek i jakoś nie widzę, żeby były to same romanse. Na 100 książek które mają premierę w najbliższym czasie z 13 to będą romanse/erotyki. Więc w dalszym ciągu masz
  • Odpowiedz