Aktywne Wpisy

snorli12 +3
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi

źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +15
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co oni tam ćpają w #neuropa?
#heheczki, #bekazlewactwa, #humorobrazkowy
źródło: comment_1642053031k0l8nNUs2GkESzo5Q9jHxE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Trudno to przyznać, ale WYSOKIE OBCASY od dawna były portalem który dosłownie reprezentuje poglądy lewicy i neuropy. Czytam codziennie XD
Piękny chochoł ukreciłes, podobnie jak ten profil na FB XD
O tym że OP uznał to sobie za pogląd neuropy, a jakiś koleś na FB za pogląd lewicy, to już jest
Komentarz usunięty przez autora
Czyli podwójne standardy popiera większość czytelniczek obcasów, a kandydaturę korwina większość czytelników danego fanpaga
Wyborcza i obcasy mają tego samego właściciela (agora SA) stąd połączenie z neuropą
Usuń konto
@madmrzaz: Czy większość czytelników wysokich obcasów to neuropa? Myślisz czasem czy głowę masz tylko do jedzenia?
@kuroszczur: na razie mezczyzni stanowia prawo, dzieki czemu za gwalt jest 3 lata, a za morderstwo 8. Takie logiczne. (ʘ‿ʘ)