Aktywne Wpisy

ataeB +51
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

robert5502 +390
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz

#gothic #dziejekhorinis
źródło: comment_1642019905JVa4KdVNmRc3R2IbRtTtiL.jpg
PobierzPierwszy miesiąc bez konsoli pozwoliłby na faktyczny feedback ze strony społeczności i naprawę realnych bugów.
@KK44: no i co z tego, ich problem
@Donmaslanoz14: No właśnie, że nie tylko ich problem, tylko twórców też, bo niektórzy nie wiedzieli, że to wina konsoli i:
a) dawali fałszywy feedback do patchy, że coś
@KK44: Myślę, że z wyłączonym marvinem byłoby dużo gorzej pod tym względem, teraz przynajmniej można sobie poradzić z mniejszymi błędami.
Ja nie wiem jak ty mogłeś nie mieć bugów w tej grze, już pomijając drobne rzeczy,
a) postać się zsuwa ze zbocza i się zacina, idzie do przodu, do tyłu, do przodu, do tyłu, czasami wchodząc do menu i wychodząc można ją odetkać
b) czasami gra nie ogarniała że jestem ponad wodą i rozmywała ekran, musiałem znowu zanurkować i się wynurzyć żeby było