Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
xionc0586 +39
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
Założyłem siostrzeńcowi konto google z nadzorem rodzicielskim, ale niestety nie wiedziałem wtedy, że ten cały Family Link to najbardziej problematyczna i szatańska apka jaką stworzył Google :(
Dzieciak ma dużo danych, kontaktów i innych rzeczy na koncie - dlatego opcja usunięcia konta nie wchodzi za bardzo w grę.
Chciałem wyłączyć mu nadzór rodzicielski, ale nie widzę nigdzie opcji "Zarządzaj ustawieniami a potem Informacje o koncie a potem Wyłącz nadzór.".
Siostrzeniec ma 13 lat i według poradników powinna być taka opcja, ale ja jako administrator grupy rodzinnej nie mam jej.
Czy ktoś poradził sobie z wyłączeniem tego Family Linka bez usuwania konta? Od kilku dni oglądam tutoriale na YT i czytam fora, ale nic nie udało mi się do tej pory osiągnąć.
HELP :/
#familylink #google #android #smartfon
Niemniej jednak fajnie byłoby, gdyby odezwał się ktoś komu udało się ten badziew wyłączyć :(
Komentarz usunięty przez autora
@mccloud: sprawdź metodę, którą podał kolega wyżej, zadziała :)
Edit: lub informacja "próbujesz się zalogować na konto które nie ma tam dostępu"