Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +147
To przerażające, że pięć dni w tygodniu po 8 godzin harujemy tylko po to, żeby mieć gdzie spać i co jeść. Ten, kto wymyślił obecny system, powinien się smażyć w piekle. 4-dniowy tydzień pracy i gwarantowany dochód podstawowy – tak będzie wyglądała przyszłość. Mam nadzieję, że dożyję tych zmian.
#przegryw #neet #pracbaza #polska
#przegryw #neet #pracbaza #polska
klewerewel +1
#rozowepaski #polska #warszawa #zwiazki #pieklokobiet
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Tak w skrócie to jak przekonać różową by założyła #onlyfans? Jesteśmy razem kilka miesięcy i jest super więc czemu w sumie nie? Dodatkowy hajs zawsze by się przydał, a porobić kilka fotek i powyginać się w różne kształty to przecież 5 min roboty dziennie... Nie przeszkadza jej aspekt moralny tylko mówi, że "no jakoś to dziwne takie, że tylu typów będzie miało moje fotki". No tak, będą mieli jej fotki, ale przecież nie musi pokazywać tam twarzy nie? Dodam też, że laska ma ciało takie, że codziennie jestem nim zachwycony.
Fotek jej tutaj nie będę wrzucać, bo to się mija z celem postu. Jak mi pomożecie ją zachęcić to wrzucę link do OF i wtedy kto chce to kupi
#onlyfans #rozowepaski #niebieskiepaski #openmind #wygryw #przegryw #blackpill #redpill #bluepill #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@jadewtrzyzer0cztery: cn? o co mam zapytać wprost? już daj sobie spokój, bo jak mówisz, że nie twoja sprawa to po co w ogóle piszesz? scrolluj dalej
Przecież istnieje zawsze ryzyko nieopatrznego pokazania twarzy, albo nawet zdemaskowania po mieszkaniu, widoku za oknem czy cokolwiek. Szczególnie że chwalisz się tym na wykopie a CSI wykop działa akurat bardzo prężnie.
Filmy z nią jeżeli faktycznie jest tak atrakcyjna nie znikną z internetu pewnie latami albo i nigdy.
I to dla śmiesznych 500zł miesięcznie?? Ja miałem laskę w
Na onlyfans masz ponad milion "twórców". Zarabiasz nie gołymi fotkami - bo tych jest miliardy w sieci - a hm. nawiązaniem relacji / połączenia z fanami. Bez twarzy osiągnąć to ekstremalnie trudno.
A co ty porównujesz rzeczywistość do internetu - w necie to norma że setki spermiarzy będzie pisać i sapać, na dworze raczej będą bardziej pojedyncze przypadki kiedy przegryw powie "cześć".
Problem polega na tym, że podświadomość kobiety