Wpis z mikrobloga

Mirki mam pytanie, którego pewnie większość z was nie będzie w stanie ogarnąć swoim kompasem moralnym, ale pytam poważnie (tagi dla zasięgu i poznania różnych opinii)

Tak w skrócie to jak przekonać różową by założyła #onlyfans? Jesteśmy razem kilka miesięcy i jest super więc czemu w sumie nie? Dodatkowy hajs zawsze by się przydał, a porobić kilka fotek i powyginać się w różne kształty to przecież 5 min roboty dziennie... Nie przeszkadza jej aspekt moralny tylko mówi, że "no jakoś to dziwne takie, że tylu typów będzie miało moje fotki". No tak, będą mieli jej fotki, ale przecież nie musi pokazywać tam twarzy nie? Dodam też, że laska ma ciało takie, że codziennie jestem nim zachwycony.
Fotek jej tutaj nie będę wrzucać, bo to się mija z celem postu. Jak mi pomożecie ją zachęcić to wrzucę link do OF i wtedy kto chce to kupi
#onlyfans #rozowepaski #niebieskiepaski #openmind #wygryw #przegryw #blackpill #redpill #bluepill #zwiazki
  • 31
@Wlasciciel_prawakow: Onlyfans wydaje się darmową kasą, ale zdecydowana większość na tej stronie nie zarabia. To nie jest tak, że tworzysz profil, na dodatek bez twarzy i faceci wrzucają kasę. Musisz się odpowiednio promować - to kupa roboty. Imho jeśli nie jesteś mega ogarnięty w temacie (a tak zakładam, gdy mówisz, że 5 min i z głowy), to szkody mogą być większe od zysków (kasy zero a laska wypali ci za siedem
@Wlasciciel_prawakow: Teraz zapytam już poważnie. Serio dla 500zł miesięcznie pokazywać cipę w internecie?
Przecież istnieje zawsze ryzyko nieopatrznego pokazania twarzy, albo nawet zdemaskowania po mieszkaniu, widoku za oknem czy cokolwiek. Szczególnie że chwalisz się tym na wykopie a CSI wykop działa akurat bardzo prężnie.

Filmy z nią jeżeli faktycznie jest tak atrakcyjna nie znikną z internetu pewnie latami albo i nigdy.

I to dla śmiesznych 500zł miesięcznie?? Ja miałem laskę w
@Wlasciciel_prawakow: Tyle "średnio" (dane mówią o 140-160$) zarabia twórca gdyby rozdzielić całą kasę z onlyfans na wszystkich użytkowników. Problem polega na tym, że górny 1% kontroluje 30% tej kwoty, ergo jeśli nie jesteś naprawdę dobry, zarabiasz poniżej tej kasy.

Na onlyfans masz ponad milion "twórców". Zarabiasz nie gołymi fotkami - bo tych jest miliardy w sieci - a hm. nawiązaniem relacji / połączenia z fanami. Bez twarzy osiągnąć to ekstremalnie trudno.
@cebularz_szkorbutnikowy: Czas przeszły. Przyszły czystki na PH i usunęli wszystkie konta amatorskich - nawet zweryfikowanych - twórców. Ale nie byliśmy jacyś gigantyczni, tym bardziej że nie było robionego kontentu specjalnie pod PH + żadnego się promowania. Pod koniec mieliśmy +/- kilkanaście tysięcy obserwujących.
@Wlasciciel_prawakow: niezły bait. Jeśli faktycznie myślisz żeby dziewczynę przekonać do only fans to weź rozbieg i walnij się w ścianę. Faktycznie na początku będzie fajnie, bo „hajs sypie się z nieba” ale od ogromu atencji twój związek padnie na ryj. Zobacz co się dzieje kobietom po założeniu tinderów itd. Internet (a raczej spermiarze) psuje kobiety. Nie daj Boże jeszcze wśród spermiarzy będzie ktoś lepszy od ciebie - to nawet największa miłość
@Zly_CzlowiekXD: Niezły bait. Człowiek zakłada randomowe konto, randomowej laski bez twarzy i ma mieć ogrom atencji. Bo oczywiście spermiarze wchodzą na onlyfans, klikają "pokaż losowe konto" i wtedy spermią. Jeszcze napisz by z domu dziewczyny nie wypuszczał, bo ta zaczepiana non stop przez chadów i spermiarzy w pewnym momencie do domu nie wróci. Masz wypaczoną wizję świata. No, ale odpisałem. Masz 2/10.
@Oksymoron69321: >jeszcze napisz by z domu dziewczyny nie wypuszczał, bo ta zaczepiana non stop przez chadów i spermiarzy w pewnym momencie do domu nie wróci. Masz wypaczoną wizję świata. No, ale odpisałem. Masz 2/10.

A co ty porównujesz rzeczywistość do internetu - w necie to norma że setki spermiarzy będzie pisać i sapać, na dworze raczej będą bardziej pojedyncze przypadki kiedy przegryw powie "cześć".

Problem polega na tym, że podświadomość kobiety