Aktywne Wpisy

hejterka99 +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +83
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

PS i wiadomo, to nie są ludzie, to są BRUDNODUPCY!
źródło: comment_16418862715FTFj0oYSt3aFB0Yog40vm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zbadaj temat lepiej. Ten "papier" się nierozpada w w wodzie jak zwykly. Chwyt marketingowy i coraz większy problem dla zakładów kanalizacyjnych i oczyszczalni. A znaczek "flushable" dostaja za to, że nie rozpadają się na mikro plastik. Ludzie przecież one są gorsze dla kanalizy od ręczników kuchennych
Jak np. sram jeszcze przed impreza czy jakims wyjsciem to sie zawsze umyje, ale powodzenia sie myc po sraniu w robocie czy gdzies xD