Aktywne Wpisy

piip5 +568
#frajerzyzmlm to milionerzy nie wychodzą na greckie śniadanie tylko sami robią w willi jajecznicę?
źródło: temp_file7791472103036311224
Pobierz
drobne_na_taryfe +391
dzień dobry
źródło: 1000004947
Pobierz

Opowiem Wam jak to jest być wygrywem a jednak największym przegrywem na świecie.
Całe życie miałem pod górkę, ciężkie dzieciństwo z ojczymem, brak wsparcia rodziców, zawalone studia, praca od dwudziestego roku życia.
Dziś mam 32 lata, pracuję na stanowisku kierowniczym w jednym z największych korpo w polsce. Mam ponad 180 wzrostu, jestem przystojny, inteligentny, ludzie w pracy mnie szanują, zarabiam przyzwoicie, razem z żoną mamy ponad 20 tysięcy, dwa mieszkania (w kredycie), dwa samochody w garażu, działkę pod lasem istna sielanka można powiedzieć.
Dziś mija pół roku od kiedy wziąłem ślub a moje życie przerodziło się w prawdziwe piekło. Moja żona jest skupiona na pracy, edukacji i na sobie. Ja pracuję zdalnie, zajmuję się domem, gotuję, sprzątam, piorę, naprawiam, załatwiam sprawy urzędowe i do tego cały czas pracuję. Ona nie robi w domu praktycznie nic, nie gotuje praktycznie, czasem coś sprzątnie, zakupy robimy raz w tygodniu wspólnie. Nic nie musi, wszystko ma ogarnięte. Natomiast przez to, że wprowadziłem się do niej traktuje mnie jak psa. Oszczerstwa jakie rzuca w moim kierunku są najgorsze na świecie, porównuje mnie do byłych, wyśmiewa się z mojego rozmiaru penisa, bije mnie, uszkodziła mi przewód słuchowy, uszkodziła mi wargę uderzając mnie bębenkiem drewnianym, cały czas mówi ze mnie nie kocha, nie sypia ze mną, stosuje wobec mnie p-----c fizyczną, ekonomiczną, emocjonalną, seksualną.
Chodzimy na terapię, która miała nam pomóc, najpierw chodziliśmy razem a teraz chodzimy oddzielnie. Bywają lepsze dni, kiedy myślę, że wszystko się uloży, w końcu możemy mieć wszystko a nie mamy nic. Pozwoliłem sobie wejść na głowę i trwam w tym związku, nie mam się dokąd wyprowadzić bo ona w moim mieszkaniu prowadzi działalność. Jednocześnie mam takie wartości, że chciałem coś naprawiać zamiast wyrzucać do śmieci.
Mam wrażenie ze wszystko zaczęło się od kiedy się okazało, że ona w wieku 30 kilku lat przechodzi menopauzę i raczej nigdy nie będziemy mieli dzieci. Może i dobrze się złożyło, przynamniej nie muszą na to patrzeć.
Żona założyła mi niebieską kartę - porozwalała setny raz ubrania moje ubrania po domu krzycząc żebym w---------ł, zadzwoniła na policję z informacją, że stosuje wobec niej p-----c. Policjani widząc mnie zapłakanego ale postawnego mężczyzne przy drobnej kobiecie bez pytania załozyli mi niebieską kartę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze byłem atrakcyjny dla kobiet, miałem kilka partnerek seksualnych, nie mogłem się czasami od nich odpędzić w łózku a dziś mam żonę a moja sypialnia jest martwa, dobija mnie to niesamowicie, nie czuję się już mężczyzną.
Na zewnątrz wyglądamy jak ludzie sukcesu a w środku czuję się jak nic niewarte g---o, czasem chciałbym ją zdradzić, w końcu poczuć się jak dawniej ale nadal trwam w tym bagnie wierząc że wszystko się naprawi. Tak naprawdę nic się nie naprawi, znowu będę musiał zaczynać wszystko od nowa i gnić w samotności z butelką w----y w ręku.
#zwiazki #malzenstwo #przegryw #zalesie #pieklokobiet
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61dc909f7cb451000c171996
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@zygmunt3wazza - Bo mimo wszystko jest moją żoną i ją kocham i nie chcę wszystkiego przekreślać jedną decyzją
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
@zygmunt3wazza - Bo mimo wszystko jest moją żoną i ją kocham i nie chcę wszystkiego przekreślać jedną decyzją
@stuwykopek: @Wogybogy: Ona zarabia w tym związku więcej przez co mam wrażenie ze mnie nie szanuje i może sobie na więcej pozwolić
@Penetratorszczoch: No własnie nie, zdradza mnie z pracą.
Komentarz usunięty przez autora