@SilesianBear: Nie jest za późno nigdy. Ja np. wciągnąłem się w Fallouta 1 i 2 kiedy były mocno przestarzałe. Chociaż czekaj... jpr, teraz uświadamiam sobie że pierwszy Mass Effect jest starszy niż Fallout 1 gdy zagrałem (2006), a dziś wieku aż tak nie widać.
@SilesianBear: właśnie też zacząłem po tym jak ogrywałem Wiedźmina 3 no i trochę słabo na razie. Może i fabuła ciągnie ale reszta tragedia. Mam nadzieję, że uda się przejść ME1 i dalej będzie lepiej
Czas na ME. Wstyd się przyznać, ale pierwszy raz będę w to grał, mimo 20 lat stażu gracza ( ͡°͜ʖ͡°)
Żaden wstyd bo ja jestem w tej samej sytuacji. Już wleciał ME3 bo 1 i 2 przeszedłem. Tyle było po drodze tytułów do ogrania (i w sumie nadal jest), że jakoś nie było nigdy czasu na ME a teraz jak wypuścili Legendary Edition to przynajmniej oczy
@SilesianBear: ja w 2020 ograłem wszystko, też pierwszy raz, o ile 1 taka sobie, w sensie spoko, o tyle dalej jest już tylko lepiej.. jest wow w dwójce a w trójce jeszcze większy.. że nawet grałem ponownie, bo można na wiele sposobów grać i taktyk.
Komentarz usunięty przez autora
Żaden wstyd bo ja jestem w tej samej sytuacji.
Już wleciał ME3 bo 1 i 2 przeszedłem. Tyle było po drodze tytułów do ogrania (i w sumie nadal jest), że jakoś nie było nigdy czasu na ME a teraz jak wypuścili Legendary Edition to przynajmniej oczy
Są gry pojedynczo lepsze ale jako całość nic nie ma podejścia