@igrek97: 25 letni chlop to stary wg? ¯\_(ツ)_/¯ Ty dopiero przeżyłeś ćwierć wieku, jeszcze sporo życia przed Tobą no i standardowo rozpocznij procedure usuwania swojego konta ( ͡°͜ʖ͡°)
@GhostTrick: nie zrozum mnie źle. Ale ja nie bardzo potrafię się cieszyć, że coś mi się udało, jak pomyślę sobie ile pracy w to włożyłem. Ciągle towarzyszy mi uczucie, że cokolwiek robię, nie jest warte wkładanego w to wysiłku.
@Noniusz: no łapie już o co ci chodzi, też trochę mam taką anhedonię, mało co mnie cieszy, nawet jeśli wychodzą mi rzeczy, których inni zazdroszczą w jakimś sensie jestem pogodzony z brakiem szczęścia, realizacje własnych planów bardziej dają mi po prostu wewnętrzny spokój, że się rozwijam a nie zwijam finalnie myślę, ze większość mężczyzn na topie, którzy do czegoś doszli, dawno straciło tę radość dla siebie osobiście, natomiast robią to dla
mój stary to rasista, nacjonalista, ksenofob, homofob, dewota i entuzjasta teorii spiskowych. a wasz? #mujstary #rodzice #starypijany (bo w sumie alkoholu też nadużywa) #pytanie #gownowpis
¯\_(ツ)_/¯ Ty dopiero przeżyłeś ćwierć wieku, jeszcze sporo życia przed Tobą no i standardowo rozpocznij procedure usuwania swojego konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Noniusz: no i wtedy to dopiero cieszy i jest satysfakcja
@Noniusz: Poza rzeczami typu pilot f16, konkurs Chopinowski czy kierowca f1, to w wieku 25 lat dalej można prawie wszystko.
@GhostTrick: z czego tu się cieszyć? Wkładasz pracę, dostajesz proporcjonalny rezultat - żadnego zysku.
w jakimś sensie jestem pogodzony z brakiem szczęścia, realizacje własnych planów bardziej dają mi po prostu wewnętrzny spokój, że się rozwijam a nie zwijam
finalnie myślę, ze większość mężczyzn na topie, którzy do czegoś doszli, dawno straciło tę radość dla siebie osobiście, natomiast robią to dla