Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +367
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +231

źródło: comment_1641719425yyzGdmu1YUb2d1gdimEWIs.jpg
PobierzKrowa osiąga dojrzałość płciową mając od 1,5 roku do 2 lat. Po tym czasie zostaje poddana inseminacji, czyli zostaje sztucznie zapłodniona. Ciąża krowy, tak samo jak u człowieka, trwa 9 miesięcy. W tym czasie gruczoły mleczne zaczynają produkcję mleka. Przez pierwsze dni po porodzie krowa produkuje tzw. siarę, czyli mleko
I to jest jeden z plusów wsi. Nie spożywasz byle czego produkowanego masowo, tylko wszystko naturalne. Oj pamiętam te czasy świeże mleko jeszcze ciepłe. Piękne wspomnienia.
@Kressska: ale jaki to ma związek z tym obrazkiem? cielak jest odbierany żeby nie wytworzyła się więź, krowa nie jest dojona po wycieleniu przez jakiś miesiąc.
@SerasVCT: u mnie się mówiło na to siara ( ͡° ͜ʖ ͡°)