Aktywne Wpisy

Lewusx +663
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do

capol2 +141

Jednak fabularnie to AC:O to nie powala. Główny wątek fabularny jeszcze jakoś się trzyma, chociaż nie potrafiłem wczuć się w rolę Bayeka. Jednak questy poboczne to najczęściej zadania typu: idź z tego miejsca w tamto i zrób kuku niemilcom. Dopóki walka była wymagająca, a mapa nieodkryta to nawet miałem zabawę w szukaniu najlepszego sposobu na pokonanie wrogów, albo z odkrywania nowych miejsc. Ale po jakimś czasie, gdy zdążyłem wymaksować postać i jej ekwipunek, a mapa została całkowicie odkryta, to marzyłem już tylko o tym by jak najszybciej skończyć tę grę i ją odinstalować.
A DLC-ki nie za bardzo pomagały, chociaż Teby były nawet interesujące.
Ogólnie gra się spodobała, ale jestem pewien, że już więcej w żadnego Assasyna sobie nie pogram.
#gry #assassinscreed