Wpis z mikrobloga

@Argonix: No ja tylko o informatyce aktualnie myślę. Tylko się trochę boję, bo jak się nie dostanę to moje życie straci sens. Też nic innego sensownego nie widzę xD
I szukam alternatyw w razie czego

@Stokrotka10: Zagranice nie pojadę
  • Odpowiedz
jak myślisz, że się nie dostaniesz to i tak już znaczy, że po prostu będziesz słaby w klepanie kodu

@Argonix: A co ma wynik z matury związanego z klepaniem kodu?

Dostać się dostanę, jak nie na tą to na inną uczelnię, tylko biorę pod uwagę wszystkie
  • Odpowiedz
  • 2
@szymon465 no to jako osoba po technikum informatycznym mogę dać kilka rad. Jak ostatnio miałeś fizyke 4 lata temu ale nie zamierzasz jej pisać na maturze to przypomnij sobie mocne podstawy przez wakacje, sam to zaniedbałem i teraz muszę dodatkowo jeszcze tego się uczyć xD matematyka to wiadomo, najlepiej podstawe zdać na maxa, a rozszerzenie to zależy od ambicji gdzie chce się iść. Sam się nie dostałem na tą najbardziej "prestiżową"
  • Odpowiedz
@szymon465: studiuje w krk, obecnie drugi rok, gdzie minimum z matmy na tamte czasy to było 80% z rozszerzenia i podstawa na maxa, klepalem matme cała trzecia liceum równo i jakoś poszło, dostałem się tam gdzie chciałem, jednak syllabus studiów jest dosyć mocno rozczarowujący - matma + fizyka i trochę programowania na 1szym roku, 2gi to już ciut mniej matematyki i fizyki oraz więcej czystej informatyki, ale nadal… Przygotuj się,
  • Odpowiedz