@Sousiken: To przeczytaj. Negan pojawia się chyba w okolicach 105 zeszytu. W ogóle - przeczytałem komiksy do jakoś 130 i później mi sie znudziło, ale zrobiłem to po 4 sezonach TWD jakoś - poziom brutalności na papierze rozwala ten z filmów.
@Wyrewolwerowanyrewolwer Domyślam się że komiks jest o wiele brutalniejszy ale uważam że w serialu też wejście negana było brutalne na tyle ile mogli sobie pozwolić :)
@Sousiken: Zajebista postać. Bardzo charakterystyczną ( ͡°͜ʖ͡°) Pytanie. Co się o------o z Rickiem. Zabrał go helikopter i na tym koniec. Fabula skoczyła 6 lat później. Jestem na 11 sezonie i c--j. Cisza o nim. Naiwne trochę to jest
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
źródło: comment_1641503502MHXJsAUwChtJf8auyVcIYD.jpg
Pobierz@Sousiken: to jest właśnie problem z telewizją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pytanie. Co się o------o z Rickiem. Zabrał go helikopter i na tym koniec. Fabula skoczyła 6 lat później. Jestem na 11 sezonie i c--j. Cisza o nim.
Naiwne trochę to jest
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Serialowy Abraham to c---a, w komiksie był zakapiorem. W serialu to ruda c---a.