Wpis z mikrobloga

Tak wygląda to z punktu prawnego. Nie obchodzi mnie twój chłopski rozum.

@Volki: Z punktu prawnego, masz do wyboru: za, przeciw, wstrzymać się. Skoro wtrzymanie się to jest to samo, co przeciw, to po co to nazwali różnie? Po co 3 przyciski do głosowania? Czemu "wolnościowcy" nie kliknęli przeciw?
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuklak Bo częściej przegłosowuje się większością zwykłą, więc wstrzymanie ma znaczenie.

Przy głosowaniu nad odrzuceniem uchwały Senatu, nie ma żadnej różnicy między wstrzymaniem się a sprzeciwem, bo skutek jest taki sam.
  • Odpowiedz
Przy głosowaniu nad odrzuceniem uchwały Senatu, nie ma żadnej różnicy między wstrzymaniem się a sprzeciwem, bo skutek jest taki sam.

Skoro to nie ma znaczenia, to czemu nie zagłosowali przeciw?
@Volki:
  • Odpowiedz
Tyle razy już pisałem. Poszukaj sobie mojej odpowiedzi.

Ani razu tego nie napisałeś. Ciągle tylko: byli przeciwko, więc się wstrzymali

@Volki:
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuklak Nie tutaj. Ale nie będę na telefonie się rozpisywać za każdym razem. Najprościej mówiąc, żeby narodowcy zagłosowali przeciw, to wszyscy musieli nacisnąć przycisk wstrzymania się.
  • Odpowiedz
@Volki: Rób fikołki dalej, ale oni tak czy siak się wstrzymali, czyli nie byli przeciw, choć nie wiem jakbyś chciał żeby było inaczej.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mikka

Rób fikołki dalej, ale oni tak czy siak się wstrzymali, czyli nie byli przeciw, choć nie wiem jakbyś chciał żeby było inaczej

Prawda została już ustalona i żadne fakty tego nie zmienią xD
  • Odpowiedz