Wpis z mikrobloga

hej, różowej wyszli klocki i tarcze w #seat leon 2017' 1.4 120km (ciekawe skąd wzięła na to pinionszki) i teraz szukamy na wymianę, stosunek cena/jakość najważniejsze ale za super hamowanie może zapłacić ekstra, bo bombelek w aucie
więc jakiej firmy kupić zestaw tarcze + kloce do tego wieśvagena? obie osie.
#motoryzacja #volkswagen #vag #mechanikasamochodowa #naprawiajzwykopem #diy
PozorVlak - hej, różowej wyszli klocki i tarcze w #seat leon 2017' 1.4 120km (ciekawe...

źródło: comment_1641384763pmFhwsu0fdIR1vqiNHj8aj.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PozorVlak: @powerfulally: Apropo tych naklejek w aucie to mam teorię co do ich sensu. Jak ktoś jest wariatem drogowym, z--------a to i tak nie będzie w stanie odczytać tej naklejki. One są po to, że jak ty jedziesz jak pirat i inni widzą, to żeby uważali na ciebie myśląc o tym dziecku.
  • Odpowiedz
@r4do5: one nie mają sensu dla naklejającego, ale czasami są cenną wskazówką dla innych kierowców, zwłaszcza wszystkie typu "lubię z---------ć", "Warsaw night racing" itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PozorVlak: Bosch moim zdaniem to trochę marka średnia w tej dziedzinie. Jeśli już chcesz bardziej budżetowe, to bym brał ATE - choć ja wyznaję zasadę, że na hamulcach ani oponach nie oszczędzam.
  • Odpowiedz
@PozorVlak: Bosch też będzie ok. Odradzam zakup tarcz w internecie, na 6 kompletów przyszło 5 krzywych... Wlaśnie odsyłam 1. U mechanika w dystrybucji zdarza mu się taka sytuacja raz na rok przy setkach zestawów...
  • Odpowiedz