Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +21
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
#nieruchomosci
@justkilling: mamy ceny mieszkan w porównaniu do zarobków jak kraje typu rosja czy ukraina, jesteśmy w ogonie europy. W ogólnosci ludzie nie maja wiedzy ekonomicznej i to nasze państwo jest p------e a nie ktoś kto chciał kupić sobie dach nad
@justkilling: możesz nazywać ich debilami dopiero jak edukacja ekonomiczna bedzie w szkole podstawowej. Teraz nie jest.
@justkilling: ale o czym ty człowieku p--------z. Czytałeś kiedyś umowę na hipotekę? Nie jest to napisane jak tutorial dla debila. Rzeczy tam opisane są nie wprost i ja je miałem na studiach ekonomicznych xD k---a żeby mieć dom ludzie w polsce muszą mieć wiedzę którą przekazuje sie na studiach xD
Mało tego - byłem w tym
Gratuluje że miałeś to na studiach, ale średnio rozgrarnięty człowiek nawet jeżeli już czegoś nie rozumie (chociaż też nie zachowuj się jakby to była wiedza tajemna zrozumienie tej umowy, bo wystarczy
@justkilling: z cyklu nie wiem ale się wypowiem
@TurboDynamo: xD z powietrza biorą pieniądze
Chyba że jeszcze tego nie miałeś na studiach i nie wiesz, tylko tak p--------z.
@justkilling: nie masz podstawowej edukacji ekonomicznej więc masz prawo nie wiedzieć że jest to zawód regulowany przez polskie państwo, którym KNF wystawia pieczątkę że są niezależnymi doradcami. Tak. Naprawdę. Jeśli nazywasz debilem kogoś kto ufa swojemu państwu to znaczy że nasze państwo jest do niczego.
@TurboDynamo: trudno nie nazywać debilem kogoś kto temu państwu ufa
Doradcy również otrzymują wynagrodzenie od sprzedaży, nie wiem skąd pomysł że nie, to że są niezależni niczego nie zmienia. Może ci porównać wszystkie warianty świata, ale jak nie sprzeda Ci kredytu to nie zarobi prowizji, bez względu na to czy pracuje w banku, czy
Komentarz usunięty przez autora
@justkilling: to zdanie tylko potwierdza że mam rację - to nie obywatele są winni tylko chore państwo.
Chyba wiem dlaczego: bo k---a nic z tym nie robisz oprócz wpisów w internecie, żyjesz w tej samej rzeczywistości co ja i nic z tym nie robisz, ale to mnie nazywasz niewolnikiem, bo przynajmniej zdaje sobie sprawę z tego czym jest ten
@justkilling: uświadamianie takich jak ty to wbrew pozorom bardzo dużo.
@justkilling: czy gdzieś dałem w ogóle do zrozumienia że o tym nie wiedziałem? Poza tym typie ja jestem po 30.
@TurboDynamo: nikogo nie uświadomiłeś, to wiedza powszechna, przykro mi
dalej nie komentuje bo wystarczy przescrollować w góre żeby zobaczyć jak się sam wyjaśniasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)