Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@BudgetRevolution: no tak średnio bym powiedział. Też kiedyś tak myślałem a później się okazało że ubiłem swoje zdrowe bakterie i złapałem te złe. Nie polecam. Ziaja ma kosmetyk do wacka jest tani i się u mnie sprawdził.
  • Odpowiedz
Moim zdaniem możesz dużo zaoszczędzić na mieszkaniu, wkładając wysiłek poszukiwania po jakimś czasie trafisz jakaś okazję typu 1500pln za całość z tymże standard to nie będzie ikea a bardziej rok 2005, jeśli byłoby zadbane to warto się zastanowić.
  • Odpowiedz
OstryŻniwiarz: Stockowanie? Co to za słowo? Z kontekstu wynika, że powinieneś napisać magazynowanie lub przechowywanie a nie jakieś stockowanie. Ani to po angielsku a tym bardziej polsku.

Co do twoich wydatków zastanów się, czy faktycznie potrzebujesz tak często wydawać na wizyty u fryzjera, kupować "nowe" ubrania itd. Są to jedne z tych wydatków, które łatwo ograniczyć.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
@adversarius: hah, dokładnie. Brakuje Jeszcze dodać, że konsumpcjonizm to zło i ogólnie pieniędzy nie powinno się za dużo wydawać, żeby nie być niewolnikiem rzeczy materialnych. Nie korzystać z życia, tylko być ascetą i chodzić do kościoła. Nadmiar kasy oddać głodującym. A w wolnym czasie to telewizor, spacery bo np książki drogie, kiedy drogie, zwykła fanaberia
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: tak tak ten styl życia promuje właśnie kościół jak i cała świta rządowa wmawiając nam, ze to zawsze nasza wina i oni nic nie poradzą ale jak powiesz im żeby samo tak żyli to nie nie oni musza mieć wszytko i żyć jak chcą ale to my musimy na nich wiecznie robić xddd sami głoszą takie p------y ale samo do nich stosować się nie chcą. Ja p------e gdzie w
  • Odpowiedz