Wpis z mikrobloga

@ikimrdbeietocytynal: Stary ale mam ci to rozrysować czy co? Tu nie ma nic do tłumaczenia, jak na serio masz z tym problem to szkoda mojego czasu na tłumaczenie bo będziesz zaraz kazał mi rozkładać na czynniki każdy mój następny post i zdania w nim zawarte, druga sprawa mi się zwyczajnie nie chce takich rzeczy ci tłumaczyć, bo mam dziwne wrażenie że wziełeś za punkt honoru udowodnienie mi coś (a może
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ikimrdbeietocytynal: mi to wygląda na próbę wciągnięcia mnie w jakąś grę, której zasady dobrze znasz i finalnie polechtasz sobie ego tym że po raz kolejny kogoś w to wciagneles i ktoś się pogubił a ty zwycięzca ociekasz zayebistoscia. Jakoś nie lubię dyskusji z ludźmi o tym typie charakteru.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ikimrdbeietocytynal: dobra, niech będzie. Opowiem Ci na swoim przykładzie. Zabrzmi to jak uzaleanie się nad sobą, ale może dzięki temu zrozumiesz. Gdzieś tak do 25 roku życia wydaje mi się że nie miałem problemów z poczuciem własnej wartości - byłem całkiem pewny siebie, nie miałem problemów z nawiązywaniem znajomości. Po 25 roku życia siadło mi zdrowie, dosyć konkretnie - skutek był taki ze samoocena i poczucie własnej wartości spadło i
  • Odpowiedz