Aktywne Wpisy
hdeck +255
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
RedBulik +486
#chwalesie #budownictwo #rozwojosobisty #pracbaza
Ja zacząłem dosyć późno - jakieś 2-3 tygodnie przed pisemnym, i na ustny od razu po wynikach pisemnego (miałem jakieś 10 dni)
I zdecydowanie polecam zacząć wcześniej ale
Mnie zawsze najbardziej motywowało to, że "co ja powiem kolegom w pracy, dyrektorowi, gdy nie zdam???".
@glassmice
@artekF
@kolar1
Dziękuję pięknie :D
@RozowaWkolorachTeczy
Więcej komentarzy niezwiązanych z wpisem jeszcze trzeba było dać
Sama mam mostowe i kolejowe. Dolny Śląsk ma mocną ekipę mostową - więc powodzenia z mostowymi.
Pamiętaj: kto nie ryzykuje - nie pije szampana! ( ͡º ͜ʖ͡º)
@piornik_z_sarenka: Moze wasze izby mniejsze, kolezanka robila na poludniu i dostala, ja na pomorzu ze znajomymi i czekamy