Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Misko-04: gratulacje mirku, ciężki egzamin? Z czego się uczyłeś i co byś polecał lub na co zwracał uwagę? A i jak wcześniej przed egzaminem się zaczynałeś uczyć? Też mam zamiar powoli się przybierać do tego i trochę się boje
  • Odpowiedz
  • 5
@Evert nie tak ciężki jak się wydawało w trakcie nauki, stres na pewno podbija to wrażenie, ale generalnie jeśli się mocno do tego przysiądzie i faktycznie pracowało się zgodnie z zakresem to nie powinno być problemu. Ale też trzeba trochę szczęścia, szczególnie na ustnym.
Ja zacząłem dosyć późno - jakieś 2-3 tygodnie przed pisemnym, i na ustny od razu po wynikach pisemnego (miałem jakieś 10 dni)
I zdecydowanie polecam zacząć wcześniej ale
  • Odpowiedz
Gratulacje, na pomorzu jeszcze nikt nie dostal, ale wasza izba pierwsza chyba zaczela rozsylac ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@piornik_z_sarenka pierwsze, ale mam nadzieję, że nie ostatnie. Na pewno chcę jeszcze w przyszłości zrobić mostowe. I też miałem taką samą motywację, chociaż muszę przyznać, że dostałem dużo wsparcia, także merytorycznego od ludzi z pracy :D
  • Odpowiedz
@Misko-04: no właśnie o to wsparcie mi chodzi! Ludzie pomagają, tłumaczą, opiekun podpisuje praktykę, przełożony daje urlop, no i jak tu nie zdać w tej sytuacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sama mam mostowe i kolejowe. Dolny Śląsk ma mocną ekipę mostową - więc powodzenia z mostowymi.
Pamiętaj: kto nie ryzykuje - nie pije szampana! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz