Aktywne Wpisy

Vexolax +22
Niedawno przyszedł mi do głowy pewien plan "emerytalny". Ciekawi mnie czy gdzieś tutaj jest jakaś luka - i jeżeli ktoś ją widzi to proszę o wyjaśnienie. Jestem początkującym w te sprawy.
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
źródło: image
Pobierz
phaxi +11
Pod tym wpisem odliczamy do 1000.
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy

Mam stare przewody USB które przylutuje do pasków LED i tak je będę zasilał.
Żaden ze mnie elektryk/elektronik dlatego wolę się upewnić.
#led #elektronika #elektryka
@mcichy10 kup przekaźnik zasilany 5v,i puść przez niego +12v. Przy uruchomieniu tv napięcie pojawi się na USB, przekaźnik poda ci +12v z zasilacza na pasek Led i załączy ci go. Proste i skuteczne. I zrobione po ludzku.
@winsxspl
5v głównie dla oświetlenia.kuchni zabawkowej dla dzieciaka, żeby nie trzeba było do sieci podpinać tylko pod baterię. Bezpieczenstwo dziecka
Sam przez pewien czas miałem wypuszczone kable od molexu 12v obok backplate, a ledy do biurka przyklejone ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy 5V w stosunku do 12V daje słabsze światło czy na czym polega różnica wyjściowo?
Przekaźnik masz na myśli zasilacz czy co konkretnie, zielony z nomenklatura jestem raczej
Przekaźnik to hmmm... Jakby prosto wyjaśnić, coś w stylu przełącznika swiata w którym zamiast przycisku jest prąd, który przełącza między dwoma punktami