Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +343
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +15
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
#modameska #sylwester #heheszki
1. Pasek #!$%@? koledze z nadwaga przez co jest za długi i wisi na tobie.
2. Marynarka z garnituru do jeansów wyglada #!$%@? z definicji a twoja jest jeszcze za duża. Do nieoficjalnej stylowki potrzebujesz sportowej marynarki.
Moja rada, pasek skróć i dorób z jedna / dwie dziurki. Zmień spodnie na chociaż jakieś materiałowe ciemne wtedy będzie
dodatki musza miec to "cos"
ordery bardzo ladne, przyciagaja wzrok ale skoro jestes wyluzowany to musisz miec bardziej wyluzowane tez dodatki
jesli chcesz wygladac na wyluzowanego to nie mozesz byc w polowie wyluzowany, to musi byc czuc ze jestes cool i masz #!$%@?, byle normik cie zgasi.
tyle ze szedlbym w
@prawilnik: Ten pasek nie ma dziurek, ma płynną regulacje :) Zobacz najnowsze zdjęcie, mocniej go podciągnąłem
no ale nie wiem czy zartujesz czy powaznie chciales tak isc, mozesz tak isc byle bys naprawde lamal stereotypy