Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#bekazpisu #bekazpodludzi #koronawirus #heheszki
@Bodzias1844: ci debile po prostu specjalizują się w udawaniu, że ich akcje nie są bezprawne
Komentarz usunięty przez moderatora
xD
"od strony prawnej to postępowanie wygląda w ten sposób, że jest wymierzona kara w wysokości do 30 tys. i ona w ciągu 7 dni jest egzekwowana z konta, dopiero potem przysługuje możliwość odwołania się "
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enron: Nie debile tylko specjalnie, bo boją się swojego elektoratu, robią wszystko i nic. Gdyby rządziła opozycja już dawno miałbyś całkowity lockdown i siedział byś potulnie w domku.
XDDDDDDDDD
Pamietamy!
Apel to oni sobie mogą zrobić POLEGŁYCH w wypadku lotniczym 10/4/2010, a apelować do obywateli to mogą jedynie o to, żeby obywatele nie zrzucili ich ze stołka.