Wpis z mikrobloga

• 2136
Zagłosuje na dowolną partie która :
- przywróci stary kompromis aborcyjny - nie chce być w ciąży jeśli w razie problemów będę musiała rodzic płód z wadami letalnymi
- zlikwiduje 500 plusy i inne rozdawnictwo dla pasożytów, którzy nie pracują - wprowadzi ulgi podatkowe dla pracujących a socjal tylko dla niezdolnych do pracy, opiekunów niepełnosprawnych itp.
- przestanie robić pod górkę przedsiębiorcom - oprze swoją politykę o wsparcie dla nich
- podwyższy progi podatkowe / kwotę wolną od podatku
- rozliczy i osądzi każdego PiSiora który przyczynił się do obecnego stanu rzeczy
- ogarnie #!$%@? w sądach - sędziowie i prokuratorzy partyjni do zwolnienia
- ogarnie #!$%@? w TVP - dziennikarze dobrej zmiany do zwolnienia

I tyle by mi wystarczyło na początek. Liczba partii spełniających kryteria : 0

#bekazpisu #tvpis #bekazlewactwa #bekazprawakow
  • 185
  • Odpowiedz
@MoccaC: co się przejmujesz kościołem, ja prawie co zapomniałem że istnieje. Tylko na wykopie ciągle o nim wspominają. Rydzyk i tak dalej będzie zarabiał obojętnie od partii.
  • Odpowiedz
co się przejmujesz kościołem, ja prawie co zapomniałem że istnieje. Tylko na wykopie ciągle o nim wspominają. Rydzyk i tak dalej będzie zarabiał obojętnie od partii.

@vCertus: tez sie zastanawiam. Ciagle strasza mnie kosciolem i zamordyzmem kościelnym a ja od lat mam kosciol w pupie tak samo jak kosciol mnie ma w pupie. Wbulwiaja mnie natomiast zryte lewackie lby i wykopowe teczowce. To sa ludzie chorzy z nienawisci i ich
  • Odpowiedz
@MoccaC: po pierwsze to trzeba zreformować cały system xD co to za durny pomysł że więźniowie, ludzie mieszkający za granicą i bezrobotni mają równe prawa wyborcze? (°°
  • Odpowiedz
zlikwiduje 500 plusy i inne rozdawnictwo dla pasożytów

@MoccaC: Tylko dwie uwagi, to rozdawnictwo jest też dla pracujących i druga to taka że nikt tego nie zlikwiduje mało tego pójdą dalej bo coś takiego jak dochód podstawowy zastąpi wszystkie socjale i jestem pewien za 99% że tak będzie.
  • Odpowiedz
@dos_badass: @LongWayHome: ale w sumie z czego wy rżycie xD do tych argumentów co podała OPka konfa najbardziej pasuje i taka jest prawda xD bez względu jak dziwne jest to ugrupowanie, to najbliżej mu do tych argumentów xD
-Aborcja to wiadomo, że nie czyli -
-Likwidację 500+ to chyba tylko Korwiniści chcą, więc tu jest +
-robienie pod górkę. Poza PiSem i Lewicą, to każda partia na swój sposób nie chce im robić pod górkę więc +
-progi podatkowe. To tego chcą wszyscy, nawet Lewica więc +
-Rozliczanie. To tu plus ma tylko Konfa i Lewica. PO i PSL mogą sobie pierdzielić coś o osądzaniu. Patałachy miały okazję osądzić Ziobrę to wyłożyły lachę i nie przyszli na głosowanie xD więc to ich gadanie o osądzaniu można sobie wiadomo gdzie
  • Odpowiedz
@MoccaC: ja bym jeszcze dodał do listy likwidację funduszu kościelnego, wyprowadzenie religii ze szkół (i etyki prowadzonej przez katechetów ;), likwidację opłacanych z budżetu państwa kapelanów, wymuszenie rodo na kk i zakaz sprzedaży nieruchomości/budynków komukolwiek po 90%+ obniżce
Konfederacja chyba mnie tu nie uratuje ;)
  • Odpowiedz
ja bym jeszcze dodał do listy likwidację funduszu kościelnego, wyprowadzenie religii ze szkół (i etyki prowadzonej przez katechetów ;), likwidację opłacanych z budżetu państwa kapelanów, wymuszenie rodo na kk i zakaz sprzedaży nieruchomości/budynków komukolwiek po 90%+ obniżce

Konfederacja chyba mnie tu nie uratuje ;)

@redemptor: no ale to konfa wlasnie mowila powrot religii do kosciola a nie w szkole, rozdzial religii od panstwa itd oni stoja na stanowisku, ze z
  • Odpowiedz