@girlsjustwannahavefun: k0biety częsciej skaczą w bok i się do tego nie przyznają i każda z was ma ogromny przebieg bo jesteście "wyzwolone" taka wasza natura
@girlsjustwannahavefun Czemu niby nie, zawsze przy badaniach operuje się grupą reprezentatywną. Rozumiem że nie wierzysz w działanie żadnych leków, bo tam próby kliniczne robi się na jeszcze mniejszych grupach.
@Fidel1: śle działanie leków jest jakby rzeczą neizapeczalna. Albo działa albo nie. A w takim badaniu ankietując się ludzi lub przeprowadza się wywiad. Wchodzą czynniki jak wychowanie, wiara, problemy natury psychicznej, wiek, środowisko itd itd i pod wpływem tych czynników ludzie udzielają wypowiedzi. Zobacz sobie co na ten temat mówił Starowicz który badał seksualność Polaków i jakie wyniki miał i wnioski.
@Fidel1: No tak tyko skutki uboczne itd to są FAKTY które są NIEZAPRZECZALNE tzn widsc je w badaniu lekarskim, czy na PierwsY rzut oka. Seksualność natomiast i jej badanie opiera się na tym co dana osoba POWIE. Tzn badając lek na nie wiem, zapalenie żołądka nie opiera się wyników tylko na wywiadzie śle na konkretnym badaniu żołądka i zachodzących zmianach. Rozumiesz?
Zreszta są czynniki takie jak MÓWIENIE PRAWDY w takich nadaniach o czym sam Starowicz mówił badając seksualność Polaków ;)
@girlsjustwannahavefun no i facet się prędzej przyzna niż kobieta. Bo przecież kobieta zawsze jest bez winy i musi sobie jakoś racjonalizować to, co robi :)
@girlsjustwannahavefun: Ja sobie nie inwestycja w siebie zawsze się opłaci a ( ucieczka ale brzydkie słowo na s) z tego kraju i od was p0lek to tylko dla mnie wisienka na torcie.
Ja ci nie współczuję że wybrałaś sobie chada o on cię zdradził
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wprost.pl/przeglad-prasy/170667/kobiety-zdradzaja-czesciej-niz-mezczyzni.html
Czemu niby? Jeśli była to grupa reprezentatywna to gdzie widzisz problem?
Rozumiem że nie wierzysz w działanie żadnych leków, bo tam próby kliniczne robi się na jeszcze mniejszych grupach.
Komentarz usunięty przez autora
A po polsku?
PS: jak sobie takiego chłopa wybrałaś to twój problem chada się zachciało
@girlsjustwannahavefun no i facet się prędzej przyzna niż kobieta. Bo przecież kobieta zawsze jest bez winy i musi sobie jakoś racjonalizować to, co robi :)
Komentarz usunięty przez autora
W tych badaniach które podlinkowałeś:
XD
Ja ci nie współczuję że wybrałaś sobie chada o on cię zdradził