Wpis z mikrobloga

Już minął prawie rok czasu jak żona kupiła mi ławeczkę z ciężarami na urodziny. 31lat Waga podskoczyła z 85kg na 93kg przy 179wzrostu, bez sterydów, z małymi dawkami kreatyny i hmb dosyć dobrze to wygląda :) zastanawiam się nad teściem, żeby trochę bardziej się rozbudować, ale przy mojej wrodzonej tendencji do trądziku trochę nie chce wyglądać jak pole minowe na plecach i twarzy. Od nowego dokanczam remonty w byłym chlewie i tworzę siłkę na wypasie. Pozdrawiam Mirunie :)

#silownia #silowniamatiego #dziendobry
Matti28 - Już minął prawie rok czasu jak żona kupiła mi ławeczkę z ciężarami na urodz...

źródło: comment_1640858640JvEjH3YFFj8mpVdMVvMhkO.jpg

Pobierz
  • 24
0 słowa o planie treningowym

0 slowa o diecie
zastanawiam się nad teściem
#mikrokoksy w pigułce

No i obcisłe galotki muszę kupić, oryginalne buty, bo zrobię sobie krzywdę xD sport uprawiam od urodzenia, siłownię porzuciłem na kilka lat, ponieważ skręciłem nogę i złamalem rękę przez co stałem się ulanym odyńcem, choć zawsze byłem szczupły i umięśniony. Już 11 lat temu leciałem na omce i dece przez co zachwiałem sobie całą gospodarkę hormonalną,
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Matti28: #!$%@? stary myślałem że umarłeś, dobrze coś słyszeć ;) też bym poszedł na siłkę ale jak widzę ciuli w szmatach za 800zl i butach koniecznie markowych to mnie skręca. Faceci napinający się przy lustrze którzy robią fotki, laski koniecznie w leginsach odbierają chęć. Maszyny które wyglądają jak do tortur a idź pan w #!$%@?. O tych co jedzą ryż między seriami nie wspomnę
@zalogowany_jako dlatego robię własną siłkę, bo selfiki i robienie z siebie super znawcy kulturystki mnie dobija na publicznych siłowniach. Każdy zamiast ćwiczyć dla siebie, to gwiazdorzy, a spróbuj mieć na sobie zwykle ciuchy, bez super żarcia przygotowanego przez "dietetyka" to Cię zabiją zwrokiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie zamierzam rezygnować z normalnego jedzenia i nie będę płacił jakiemuś idiocie, żeby jeszcze mi mówił ile i co mam jeść
@Czlowiek_Finn_i_pies_Jake: Jak jesteś zakochanym w sobie pozerem to jak dla mnie możesz ćwiczyć nawet w szatach króla xD Czy w normalnej czystej podkoszulce i krótkich spodenkach nie będziesz miał rezultatów? xD w dupach się już ludziom po prostu przewraca. Ćwiczyć na siłce powinni tylko ci z licencją w ekstra obcisłych, ultra lekkich, ale za to drogich ubrankach, żeby karina zwróciła uwagę xD