Aktywne Wpisy

ksos +12
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

wujek_mikazjusz +10

Jadąc dziś do kołchozu przypomniałem sobie poniższy zrzut ekranu i zacząłem się zastanawiać; co siedzi w głowie takiej różowej, która była kiedyś stale podrywana, a teraz już nie jest, przez co teraz jest rozgoryczona i zgorzkniała? No i mnie olśniło. Takie #rozowepaski (bez względu na wygląd) są od wieku nastoletniego adorowane i podrywane przez oskarków, później przez chadów, ale to nie trwa wiecznie. One myślą, że z tymi oskarkami/chadami one będą już na zawsze, że oni będą im wierni, że się z nimi ożenią, będą mieli dzieci i ładny domek z ogórdkiem. Podczas gdy chady i oskarki mają zupełnie inną wizję, a jest nią; ruchanie aż do znudzenia, a następnie wymiana na inną - młodszą. W ten sposób nie dość, że rośnie ilość bolców, to jeszcze następuje habituacja bodźca, czyli przyzwyczajania mózgu takiej różowej, że to, że ją chady i oskarki podrywają to jest coś normalnego, to jest coś co się jej należy! Ale z wiekiem traci się zainteresowanie chadów i oskarków, bo oni wolą młodsze. Ślubu i rodzinki z chadami i oskarkami jak nie było tak nie ma i już nie będzie, wiec co ma zrobić taka kobieta poi karuzeli kutasów? Ma dwie możliwości, albo wziąć sobie normika beciaka i nim gardzić, bo w końcu lepszy ten niż żaden, ale mimo wszystko ten beciak jest gorszy od tych których miała wcześniej stąd te pogardzanie nim (mnie tak chciała jedna potraktować, jak chcecie to mogę opisać), albo być starą panną, ślinić się do chadów i wylewać frustracje w internecie, że faceci to chuje, że żaden (chad) jej nie chce itd. Tak to wygląda właśnie. Jeśli dalej nie rozumiesz o co chodzi, to wyobraź sobie, że w wieku 115 lat zostajesz miliarderem, stać cie na wszystko, kasy ci nie ubywa (do pewnego momentu), aż tu nagle w wieku 25 lat dalej wydajesz kasy, ale zaczyna ci jej ubywać. Kasy z dnia na dzień, z roku na rok co raz mniej, aż w końcu dochodzisz do takiego wieku, gdzie nie masz nic, musisz się wyprowadzić z 1000 metrowej rezydencji, która mieście się na 10 hektarach ziemi, musisz wysiąść ze swojego bugatti i lamborghini i przesiąść się do komunikacji miejskiej, musisz zamieszkać w obskurnej kawalerce, która mieście się w 100 letniej kamienicy i jest jeden kibel na korytarzu jak u Kiepskich. Zastanów się jak byś się czuł? Odkąd pamiętasz żyłeś w luksusie, twój mózg zdołał się do niego przyzwyczaić, traktował ten luksus jak coś normalnego i codziennego, aż tu nagle musiałeś obniżyć standard życia.
#takaprawda #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #psychologia
źródło: comment_1640844191qFZdrJ5I573yE82uohGodi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ja jebę, ta koncówka już naprawdę jest rodem wyjęta z menów o karuzeli kutasów z latynoskimi Akvaro na jakimś Erazmusie czy coś xD
@Xenomorph_666: już schwytała i to dosłownie beciak.
@Jestembogaty: Czy ten gościu był obiektywnie ładniejszy od ciebie?
@MedrzecInternetu: zakolak, prawie że łysy, mojego wzrostu (177 cm here), i tyle co 20 kg cięższy, ja ważę 58.
Komentarz usunięty przez autora
@Jestembogaty: Polacy też, za granicą próbują się na siłę wyzbyć akcentu, na social mediach usuwają polskie znaki i zmieniają imiona np. Grzegorz -> Greg, u innych europejskich nacji tego nie zauważyłem - co najwyżej u Azjatów
xD, kiedy nawet nie starasz się mówić poprawnie w danym języku to jest niechlujstwo, a nie powód do dumy
Kiedy tylko się da imiona się tłumaczy. Poza tym dużo mniej razi kiedy ktoś zwraca się do ciebie angielską wersją twojego imienia, niż próbuje kaleczyć wymowę twojego imienia.