Aktywne Wpisy
WodkaGrejfrut +349
Bogusiowi na spacerku wolno plusa?
Nie mam komu się pochwalić jakiego kochanego mam kotka.
#pokazkota #koty #wykopragdollclub
Nie mam komu się pochwalić jakiego kochanego mam kotka.
#pokazkota #koty #wykopragdollclub
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Problemem w moim związkiem jest sfera erotyczna, a raczej stopniowy jej zanik. Nigdy nie było w tej materii super, ale to co obecnie się odbywa, to jest po prostu dramat. Rozkład pożycia. Chciałbym ten raz w tygodniu przynajmniej, nie uważam że to dużo, nie dostaję nawet tego, muszę się prosić o seks, czekać na niego, dopraszać i łaskawie liczyć że będzie. Jest to dla mnie upokarzające, przestałem czuć się męski, atrakcyjny, myślę o tym żeby udać się do psychologa, bo czuję jakby początki depresji. W końcu, po wielu próbach rozmowy (wcześniej mnie zbywała i mówiła, że nie chce o tym gadać) wyznała że... mam małego i niewiele czuje w trakcie stosunku co ją zniechęca. Faktycznie, sprzętu za super nie mam, 14 cm ledwie, ale podobno też jest za chudy dla niej w obwodzie. Zasugerowała zabieg powiększania penisa. Patrzyłem w necie, jestem nawet gotowy żeby się temu poddać, tylko jedno pytanie - jaką mam gwarancję że nabierze po tym ochoty na seks? Bo może być tak, że wywalę hajs, a ona znajdzie kolejną wymówkę, żeby nie iść ze mną do łóżka. Co robić? A może zacząć myśleć o rozstaniu z nią?
#seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61cc9da10ed247000a922fd6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: nawet nie zaczac myslec, a zaczac to wcielac w zycie. po prostu nie dobraliscie sie w sferze erotycznej.
Komentarz usunięty przez autora
uciekaj jak najszybciej, na cholerę tracić czas z kimś niedopasowanym