Wpis z mikrobloga

Może mi ktos wytłumaczyć o h-j chodzi z tym huel? Ani to smaczne, ani to jakoś bardzo tanie ani poręczne a do tego pozbywa się smaku zycia i chodzi ciagle głodnym i puszcza się bąki xD
Sprawdziłem ze 2k kcal kosztuje prawie 40zl, przeciez za tyle to można spokojnie ogarnąć dietę pudełkowa która smakuje, wiadomo co się je a płacąc dodatkowe 5% więcej niż huel nie w-------a się paszy dla studentow i przynajmniej jest coś wypełniającego xD
A ten huel Mac and cheese to już w ogóle przeciez jest dużo droższy, po co się tak męczyć?
#huel #odzywianie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mraq95: Ratowałem się podobnym produktem polskiej firmy w chwili jak miałem 3 prace i mieszkałem sam na wsi, gdzie nie miałem czasu codziennie kombinować ani gotować obiadów i zamiast żreć jakieś gowno mrożone to sprawdziło się całkiem dobrze, kilka kg nawet spadło i czułem się okej. W moim przypadku sytuacja trochę inna, bo brak dostępu do kateringu
  • Odpowiedz
@Mraq95: Po co ludzie kupują te Mercedesy klasy G? Ani to tanie, ani ładne, pali w c--j i nieporęcznie tym zaparkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobacz, a jednak znajdują się odbiorcy, jak to możliwe?
A co do Huel – czego nie rozumiesz? Substytut posiłku w szybkiej formie, z dobrym marketingiem i paroma udogodnieniami. Nikt Ci nie każe tego jeść od rana do wieczora, a jak pokazały
  • Odpowiedz
@tomeczek11: Typowy wykopek, ktoś napisał, drugi przeczytał, a trzeci przyjął za prawdę objawioną i bez żadnego wyjaśnienia wypisuje po subach takie mądrości.
  • Odpowiedz