Aktywne Wpisy
djpatri +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +34
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Najlepsze jest to, że średnio mi się podobała + ma nadwagę ale dałem jej lajka, bo mieszkała blisko mnie.
Chyba wiem w czym problem w tym, że nie mam zdjęć na instagramie i przez to dostaje kosza ale k---a różowa 23 lata i przez głupiego Instagrama takie coś… nie wierze.
W ogóle mam koleżanki 17 letnie w c--j ładniejsze od tych grubasek i maja mniejsze wymagania bo nie maja Tindera.
Nawet grubaski już celują w Chadach its over…
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #badoo #zwiazki #p0lka #hipergamia #blackpill
Chodzi o to że tryhard u kobiet nie istnieje.
Wyobraź sobie siłownię na którą możesz pójść raz do roku na pół h i będzie czynna a po wyjściu będziesz wyglądał jak młody bóg fajnie nie? Tak mają kobiety.
Mężczyzna musi tryhardowac, utrzymywać regularnie kontakt, wymyślać ciekawe tematy i się spuszczać natomiast ona może się nie odzywać przez miesiąc bo się jej nie
@myk-myk-myk
Tu nie chodzi o dowartościowywanie się. Do laski 4/10 pisze średnio 2 facetów na tydzień + 2 zagraniczniakow mówiąc o tym jaka jest piękna. Musiałbyś się dowartościowywać jakbyś tak często słyszał komplementy?
Tinder to sklep z mięsem. Dla mężczyzn ceny produktów są mega wysokie dla kobiet wszystko
Co kilka minut wiadomości na whats upp/messanger, powiadomienia na instagramie (wiadomości, reakcje do stories), do tego co jakiś czas wiadomości/telefon.