Wpis z mikrobloga

@Milanello Tomek rozbił bank tym filmem, szkoda jedynie że to nijak nie wpłynie na oferty zatrudnienia bo jak nie Flamengo to inny gównoklub z losowego kraju go będzie chciał zatrudnić, jak żyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2039
@Milanello: tymczasem boras może co najwyżej pogadać sobie z konfiturą albo wytknąć komuś kłopoty w małżeństwie
Pan Tomasz to jest fachura
  • Odpowiedz
szkoda jedynie że to nijak nie wpłynie na oferty zatrudnienia bo jak nie Flamengo to inny gównoklub z losowego kraju go będzie chciał zatrudnić, jak żyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Krystianek2k01: Tylko ze inny gownoklub nie da mu takich pieniedzy i renomy.

To, co zrobil Cwiakala to jest idealny wzorzec solidnego dziennikarstwa. Sousa myslal, ze w Polsce mozna robic cokolwiek sie chce, bo to peryferia swiatowego
  • Odpowiedz
@Milanello
Takiego dziennikarza sportowego potrzebowaliśmy. Jego kanał zasubskrybowałem jakiś miesiąc temu i jedyne czego żałuję to to, że tak późno na niego trafiłem.
Aktualnie zaraz po Müllerze mój ulubiony Tomek na świecie.
  • Odpowiedz
  • 304
@Milanello Prawda jest taka, że Ćwiąkała zjadł nie tylko Borasa, ale wszystkich naszych dziennikarzy sportowych. Mam nadzieję, że z czasem będzie więcej takich dziennikarzy jak Ćwiąkała, a podobni do mejwenów przepadną.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 146
@Milanello: tymczasem na wypoku

kto niby w Brazylii będzie dawał #!$%@? o jakiegoś pseudodziennikarza z Polski

nikt tego nie zobaczy, algorytmy wyświetlą to tylko w Polsce

czemu idiota nie nagrał tego filmu po brazylijsku?
  • Odpowiedz
podobni do mejwenów przepadną.

@dawid-adamsky: te wszystkie borki, stworki i kołtonie, to są ludzie skażeni #!$%@?ścią póxnych lat 90. i wczesnych 2000. Talentu niewiele, trochę doświadczenia, dużo żelu, masa #!$%@?.
  • Odpowiedz