Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Mam pomysł na naprawę sytuacji demograficznej w Polsce. Mianowicie wystarczy zapłacić kobietom z innych krajów za wynajęcie ich macic i zapłodnione w invitro zarodki od dawców nasienia i dawczyń komórek jajowych z Polski im wszczepić a jak już dzieci się urodzą to przewieźć je do naszego krsju, ale jako że że Polacy nie chcą zajmować się opieką nad dziećmi 24/7 to stworzyć stanowiska gdzie będą się tym zajmować ludzie zawodowo, ludzie będą chodzić normalnie do pracy do zakładu wychowującego nowych obywateli, zarobki muszą być bardzo atrakcyjne aby nie brakowało chętnych. Jak komuś się znudzi wychowywanie nieswoich dzieci to po prostu będzie mógł zmienić pracę, zresztą będzie to praca zmianowa i np. 6 czy 8 h opieki i potem cyk powrót do domu zajmować się swoimi sprawami. Jak myślicie, co może pójść nie tak? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#demografia #dzieci #polska #przemysleniazdupy #neuropa #4konserwy #surogacja #dzietnosc
Pobierz R187 - Mam pomysł na naprawę sytuacji demograficznej w Polsce. Mianowicie wystarczy z...
źródło: comment_16405084822AkFmTxwLRm1rCkKj4w2sU.jpg
  • 80
  • 0
@vrim: rozumiem że urodziłeś się w polu, a nie w szpitalu? Już nie mówiąc o tym jak to źle o tobie świadczy, że skoro ty nie potrzebujesz szpitala teraz to nikt ma nie mieć do niego dostępu i co większa beka, że nie rozumiesz że kiedyś go będziesz potrzebować.

Służby podlegają przepisom, można dzięki niezawisłym sądom walczyć o swoje prawa czego nie zapewnia ci wolny rynek i usługi korporacyjne.

Wiadomo poziom
to nikt ma nie mieć do niego dostępu

@Alakecz: Niech ma, ale dlaczego za cudze pieniądze? :)

kiedyś go będziesz potrzebować

@Alakecz: To nie znaczy, że słusznym jest kogoś okradać na rzecz czyjegoś zdrowia.

niezawisłym sądom

@Alakecz: W Polsce? Tu nawet prokurator generalny jest z urzędu ministrem sprawiedliwości.

Wiadomo poziom usług publicznych w USA jest "bardzo wysoki". Dolicz do tego koszt przeciętnego ubezpieczenia to ci wyjdzie prawdziwy klin podatkowy
@vrim: biedny kuc, szuka szarej myszki, która będzie mu posłuszna, oraz nie będzie miała swoich naukowych ambicji, czy kariery zawodowej, zamiast tego będzie się spełniać w praniu i prasowaniu xDDDD

Dla mnie szukanie sobie kury domowej, to totalny brak rigczu i świadczy o słabym, zakompleksionym charakterze, który jest w stanie przykryć tylko przemoc ekonomiczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zamiast tego będzie się spełniać w praniu i prasowaniu xDDDD

@Rejetn: I czytaniu książek na przykład.

świadczy o słabym, zakompleksionym charakterze

@Rejetn: Real men are feminists czy jakoś tak. I inne hasełka z marszu czerwonych błyskawic. Na czele z „#!$%@?ć", ofkors.
@vrim: i czytaniu kryminałow, albo greyow xd

Real men are feminists

Oczywiście, ze tak tylko silny mężczyzna nie boi się silnych, niezależnych kobiet
A silne kobiety nie potrzebują słabych mężczyzn, bo po co?
Wyglądasz właśnie, jak rząd pis, który daje 500+ za rodzenie dzieci
Ale argument nieważny, bo podczas protestów używano brzydkiego słowa :c
i czytaniu kryminałow, albo greyow xd

@Rejetn: Ja bym nie stawiał twórczości Agathy Christie obok wynurzeń Blanek Lipińskich. :)

Oczywiście, ze tak tylko silny mężczyzna nie boi się silnych, niezależnych kobiet

@Rejetn: I dlatego im nie ulega, więc nie głosi komunałów o równości płci i „sprawiedliwym podziale ról". Co więcej, większość kobiet nie określa się jako feministki. :)
@vrim: no i znowu biedny kuc, chciałby kure domową bez ambicji, a nie intelignetą dziewczyne XD

To śmieszne, bo tylko przy słabej kobiecie kuc będzie się czuł, jak krul dlatego takiej szukasz xd

komunałów o równości płci i „sprawiedliwym podziale ról

No tak komunałem jest to, że kobieta powinna mieć ambicje i pracować xd spermiarstwo wyzarło ci mózg

Co więcej, większość kobiet nie określa się jako feministki. :)

Bo w takim
chciałby kure domową bez ambicji, a nie intelignetą dziewczyne XD

@Rejetn: Obawiam się, że przeciętna kura domowa jest inteligentniejsza od ciebie.

No tak komunałem jest to, że kobieta powinna mieć ambicje i pracować xd

@Rejetn: Ale nie powinno się jej uporczywie wmawiać, że musi pracować zawodowo.

Bo w takim środowisku sie obracasz xD

@Rejetn: Przeciwnie.
@vrim: nikomu nic nie wmawiam xD piszę tylko, że osoba dla której największą ambicją jest prasowanie, jest dla mnie odrzucająca xD a szukanie tak mało ambitnej osoby, jest jakimś nieporozumienie i analogią wyborcy pisu
Nie chodzi o sam dostatek materialny, ale o to, że obecnie kobiety praktycznie muszą pracować, by być w stanie funkcjonować na w miarę zadowalającym współcześnie poziomie. Wiele z nich nie może sobie pozwolić na pracę niezawodową w domu.

@vrim: kiedyś się kapniesz kto jest prawdziwie wojny temu stanu rzeczy xd
  • 0
@poam89: Ale to nie to samo, bo one nie są nastawione na produkowanie nowych obywateli tylko na przetrzymanie już istniejących, trzeba zmienić koncepcję.
  • 0
@R187: Owszem dzieci nie produkują. Mimo to dzieci w domach dziecka przybywa. Dlatego warto zatroszczyć się o to co już jest.
  • 0
@poam89: Są chyba rodziny zastepcze które biorą dzieci na odchowanie do siebie a w zamian państwo im płaci, czy coś takiego?