Aktywne Wpisy

Beeercik +67
źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 65.6% (40)
- nie mam lektora 34.4% (21)

Co jakiś czas staram się golić włosy pod pachami, a także krocze bo moim zdaniem długie, krzaczaste włosy w tych miejscach są troche obrzydliwe. Dochodzi też aspekt zapachu i wzmożonej potliwości. Do tej pory goliłem się jednorazowymi maszynkami ale one nie dają sobie rady kiedy włosy są już zapuszczone, dlatego chciałbym kupić jakąś porządną golarkę. Budżet mam dosyć elastyczny, jak będzie warto to mogę dołożyć troche więcej ale ogólnie fajnie jakby nie kosztowała więcej niż 250zł.
Macie jakieś sprawdzone urządzenia?
#elektronika #modameska #niebieskiepaski #wlosy #depilacja #golenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c7706a0ed247000a91e62a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
źródło: comment_16404636934xWU4r43HoCHtLHrRtsLVS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua