Aktywne Wpisy
deafpool +97
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Goronco +279
#nieruchomosci
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kwestia w tym, że takie "wyrzeczenia" dużo dają i nie musi chodzić stricte o dawne przepisy, bo to tylko tradycja, zaszłość i symbol - wyobraź sobie, że palisz albo codziennie zaglądasz na wykop - zrób sobie taki "piątek" raz w tygodniu, jedz sobie mięso jak chcesz, ale zrezygnuj z tego, co dla Ciebie najcenniejsze i
Pytanie zasadnicze - podstawą jest Kościół czy w Bóg? Bo przekładając z Nowego Testamentu, Jezus w obecnych czasach nie nosiłby pewnie maseczki, powiedziałby, że nie trzeba przyjmować 500+ i wszedłby do niejednego "miejsca kultu", gdzie by rozwalił większość punktów biznesowych, nie
Komentarz usunięty przez moderatora
@cezeter: zapytaj sportowców, ludzi po odwykach, milionerów albo silnych ludzi czy zawsze robili to, na co mieli ochotę
W tym roku sylwester wypada akurat w piątek więc też bezmięsnie, tylko nie wiem skąd te sensacyjne nagłówki xD