Wpis z mikrobloga

@trejn: skąd te mieszane opinie?Proszę bez spoilerów bo nie ogladałem.Jakoś ta kontynuacja wydawała sie niepotrzebna zupełnie.Ot kolejny raz żerowanie na nostalgii i miłości fanów do znanej marki
  • Odpowiedz
@Brightsider: Okropnie generyczny, druga połowa filmu to tanie kino z superbohaterami, dużo scen które mają nawiązywać do oryginalnej trylogii czy ją kopiować, ale efekt jest jakbyś oglądał luźny pastisz, a nie oficjalną kontynuacje. Nie potrafiłbym powiedzieć jaka jest fabuła, to takie typowe jest bo jest, ale po co? Efekty specjalne i Keanu to jedyne rzeczy które jakkolwiek dają się ocenić.
  • Odpowiedz
@Brightsider: Mi się nic specjalnie w oczy nie rzuciło. Jedynie ogólny odbiór filmu jest do bólu sojowy, żarty, teksty, postacie, zwłaszcza przez pierwsze 30minut to było typowe amerykańskie kino sojowe z netflixa gdzie momentami wykręca z zażenowania. Nie potrafię nawet odgadnąć czy było to świadome, ale biorąc pod uwagę końcówkę - to chyba po prostu miało to być tanim kinem dla przeciętnego Amerykanina który lubi marvela moc przyjaźni i takie
trejn - @Brightsider: Mi się nic specjalnie w oczy nie rzuciło. Jedynie ogólny odbiór...

źródło: comment_1640228012GZsxjOf2vgDOvVnGQzI6zW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz