Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Loco_Tranquilo: kiedyś chciałem jakąś książkę, cena na stronie to powiedzmy 27 zł, poszedłem do empiku ta sama książka kosztowała 49...

Myślałem że jak zamówię online do sklepu to dostanę tę macaną już wcześniej... No ale po kilku dniach, zapakowana w karton przyszła nowa.
  • Odpowiedz
@barwus: Zamawiam grę karcianą i nie wydaje mi się, żebym mógł kupić to gdzieś stacjonarnie bez szukania godzinami (a zakładam, że nie znalazłbym wcale), bo mieszkam na wsi, a najbliższe mi miasto powiatowe to... małe miasto powiatowe bez empiku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pietrek9: mam prawie godzinę drogi w jedną stronę do najbliższego empiku, gdyby to był inny dzień tygodnia to może jesze tak bym zrobił, ale chyba odpuszczę. Będzie jak będzie, przyjdzie po świętach albo coś innego jeszcze wymyślę jutro
  • Odpowiedz
@Loco_Tranquilo ja w tamtym roku zamówiłam grę karcianą z zamysłem wykopaki, ale się ociągali, więc kupiłam stacjonarnie drożej. Nie była mi mocno potrzebna, więc dopiero po nowym roku zadzwoniłam zapytać co jest grane, a oni do mnie że dowiedzą się o jaka paczkę chodzi i przyślą maila. Następnego dnia napisali, że produktu nie mają, więc odeślą mi kasę. porażka
  • Odpowiedz