Wpis z mikrobloga

#xbox #microsoftflightsimulator
Cudowne widoki podczas latania. Czasami się można zastanowić czy to widok z gry czy to zdjęcie zrobione przez kogoś. Ponad 1000h wylatane za mną, a gierka ciągle zaskakuję swoim wykonaniem. Ciągle poprawiają świat więc coraz więcej ręcznie namalowanych miast/lotnisk/ciekawych miejsc. Warto zagrać! Oczywiście to gierka Microsoft Flight Simulator 2020, a widok jaki podziwiacie na foto to okolice Mount Everest.
S.....k - #xbox #microsoftflightsimulator
Cudowne widoki podczas latania. Czasami si...

źródło: comment_1640093787KAxv7zIXbtjbJJvYwwx0wa.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sorce_Eastwood: ja nie miałem pojęcia o lotnictwie i wszystkiego sam się nauczyłem w grze. Na początku zacznij grać z asystami i oczywiście tutorial obowiązkowy by zapoznać się ze sterowaniem, z systemem nawigacji etc. Potem już sam zaczniesz ogarniać latanie bez żadnych asyst. Niedawno dodali F18 i nim polecam latać, ponieważ nie da się go przeciążyć i łatwo się nim steruję.
  • Odpowiedz
@SprawiedliwyxWykopek: też mega lubię MSFS2020, kiedyś dawno grałem w poprzednią odsłonę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakie polecasz lotniska/lokacje, które są ciekawe z różnych względów? :) Oczywiście Lukla, JFK, MLE już zaliczone :)
  • Odpowiedz
@hipeq69: Najbardziej to polecam wyprawę w dzicz po Nevadzie. Tam bardzo podobały mi się trudno dostępne pasy startowe jak i przyjemność latania bardzo ubogo wyposażonym Savage Cub. Nie ma żadnej nawigacji ani nic. Latasz i sam wyszukujesz "lotnisk" z opisu dzienniku zdarzeń. Około 10h taka wyprawa trwa podzielona na różne odcinki. Ja pierwszy raz zagrałem w symulator lotu i mnie wciągnęło na maksa. W poprzednie nie grałem, ale słyszałem o
  • Odpowiedz