Wpis z mikrobloga

@Morritz: serio ktoś bierze tę samozwanczą celebrytkę na poważnie? od dłuższego czasu opowiada różne bzdury byle tylko się wybić, a do dziś 0 jakichkolwiek dowodów żeby takie postępowanie w ogole istniało.
  • Odpowiedz
@Morritz: od dawna w wielu materiałach opowiada bzdury, które w najlepszym wypadku można potraktować jako bardzo twórczą i jednostronną interpretację przepisów skierowaną do określonej grupy odbiorców. najlepszy przykład, to twierdzenie, że nakładanie przez bagiety mandatów za maski stanowi przekroczenie uprawnień xD (to padło bodajże w materiale expertwbentleyu).

dodatkowo, jest to jedna z wielu osób, która bardzo dużo opowiada o tego typu sukcesach, ale nigdy nie udostępnia choćby mocno zanonimizowanego postanowienia
  • Odpowiedz
@Karoleer: musiałbym to sobie odsłuchać, bo też nie oglądałem wszystkich materiałów, bo jest ich multum , ale w takim jednym co ostatnio oglądałem to mówiła właśnie że to też nie jest tak zawsze kolorowo, ze mozna p-------c sprawe w rejonowym, a pozniej w okregowym i kaplica bo juz praktycznie nie ma mozliwosci ruchu. Wiadomo że wszystko zależy od tego kto sądzi i jaką taktykę ma sądzony. Nie wiem czy takie
  • Odpowiedz
@Morritz: to jest ten z tytułem dr. z Wawy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) mamy wspólnych znajomych, jestem tez z nim na kilka grupach branżowych na fb. gość ma...specyficzny styl bycia (np. swego czasu opublikowal na swoim otwartym ig sesje zdjeciowa jak biega w babcinych majtkach po polu), natomiast nie mam wobec niego zarzutów merytorycznych.
  • Odpowiedz
@Sylwia277: zastanwiam się czy jak nie ma się lekarskiego to lepiej nic nie pokazywać bo nie mają uprawnień do zaglądania z ustawy czy właśnie pokazać ale własne
  • Odpowiedz