Aktywne Wpisy
Juliusz-Banioski +78
#mecz
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
- pogrzebami
- zmęczeniem
- natłokiem zajęć
- przygnębieniem
- wigilią z fałszywymi uśmieszkami
Nienawidzę świąt.
@Cernold: przekazę
@Urajah: co 2-3 lata chodzę na jakieś pogrzeby w święta, cykliczna impreza tylko chowani się zmieniają
@cerbera: gdyby to była depresja to wisiałbym z bombkami
@kaitek666: widzę ze nadal nic nie przeczytałeś, po pierwsze nie ma w Chinach Google a po drugie, powtarzam ci NIE MA TAKIEGO KRAJU JAK TAJWAN!
U mnie całe szczęście same pozytywy, rozumiem i dużo wytrwałości i zdrówka dla tych którzy tego szczęścia nie mieli
Unikalnymi, wesołymi zwyczajami, spotkaniem z rodziną, ogólnymi staraniami aby wykrzesać ze swojego charakteru i osobowości to co najlepsze, religijnym przeżyciem w celu uświadomienia sobie istoty obchodzonego święta. Oczywiście nie zawsze się w pełni udawało, ale taki jest ogólny obraz świąt jaki znam.
Współczuję wykopkom których doświadczyło życie, pochodzą z patologicznych rodzin, nie mają normalnych relacji z bliskimi albo są tak przeżarci nienawiścią do chrześcijaństwa, że nie potrafią w sobie
Brzmisz jak mój mąż i jego kumpel. Obydwoje mają z-----e rodzicielki, które przez całe życie ciągnęły ich w dół, a tego kumpla to matka jeszcze dodatkowo tłukła, ale co najmniej raz z tygodniu muszą jeździć do nich na kawki. Gdzie tu jakakolwiek logika? Mój niebieski dopiero od czasu jak jesteśmy małżeństwem to polubił święta - wymogłam na nim żebyśmy spędzali je po
@Zjem_Ci_nos: Wynika z tego że będziesz miał szanse być szczęśliwym człowiekiem a przynajmniej zaczniesz oddychać pełną piersią dopiero jak mamusia umrze. Wiesz że taką osobę
W takich chwilach jak teraz potęgują się jej negatywne cechy jednakże to dalej jest moja matka, której będę pomagał.
@Monke: nie zostawię jej, więcej do niej czuję