Aktywne Wpisy
glider05 +994
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Juliusz-Banioski +78
#mecz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- pogrzebami
- zmęczeniem
- natłokiem zajęć
- przygnębieniem
- wigilią z fałszywymi uśmieszkami
Nienawidzę świąt.
@Zjem_Ci_nos: od tyvh k----w co ci zycie psujom bedziesz kupował dom? xD
@Monke: właśnie ja sam nie wiem czego bym chciał, w tym problem. Nie mam planów, nie mam celu, niczego. Egzystuję dzień po dniu, kupię dom to pewnie będę doprowadzał do stanu używalności a może i coś swojego pobuduję, never ending build_ ale przynajmniej czymś sobie ręce zajmę.
Tak samo jest teraz - pomagam, bo chcę,
@Zjem_Ci_nos: a to takie podejście szanuje. bardziej się martwiłem że to syndrom sztokholmski ;)
- n-------m ojcem od rana w 1 dzień świąt i łażącym jak menel przez tydzień/dwa
- kłótniami w związku z powyższym
- płaczem, smutkiem, krzykiem
- sztuczną, na siłę "miłą świąteczną" atmosferą, udawaniem ze jest fajnie XD
- niezręczną wigilią z której już od paru lat s--------m do swojego pokoju po napełnieniu
1. Będziesz kupował prezenty ciesząc się z tego że komuś może sprawisz przyjemność
2. Odwiedzisz starych rodziców, których może niedługo zabraknąć
3. Spotkasz się z osobami z którymi widzisz raz w roku a może nawet i rzadziej.
4. Zmobilizujesz się żeby zrobić coś innego niż robisz zawsze, tradycji wigilii nie zobowiązuje cię do bycia katolikiem, jeśli lubisz
1. Nie mam komu
2. Opiekuję się starszą mamą, która ma prawie 70 lat a ojciec ma mnie głęboko w dupie, dopiero niedawno sobie o mnie przypomniał jako podajniku szklanki na starość
3. Robię to i czuję się z tym niekomfortowo bo doskonale wiem co Ci ludzie o mnie myślą, którejś wielkanocy po większej ilości % wszystko wyszło, doskonale wszystko slyszałem i pamiętam mimo tego, że to było 4
Komentarz usunięty przez autora